Header Ads


Προς αναβολή η Super League 2!

Προς αναβολή η Super League 2!


Προς αναβολή οδεύει για ακόμη μία φορά η έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2!


Όλα δείχνουν νέα αναβολή στην έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2!

Ρεπορτάζ του skai.gr αναφέρει πως παρά την εισήγηση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος στο πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνεδρίαση των λοιμωξιολόγων, η οποία θα αρχίσει στις 12, θα αποφασιστεί εκ νέου την αναβολή, γεγονός που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά.

Όλες οι ομάδες έχουν αρχίσει προπονήσεις και τα μοριακά τεστ που γίνονται, όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο, είναι όλα αρνητικά, αλλά παρ' όλα αυτά δεν ανάβουν το πράσινο φως προκειμένου να γίνει η σέντρα.

Οσμή σκανδάλου πίσω από το «μπλόκο» στη Super League 2!

Ακατανόητη η νέα αναβολή στην έναρξη της Super League 2, ενώ δεν υπάρχει ούτε ένα κρούσμα κορωνοϊού στις ομάδες!
 
Είναι να απορεί κανείς με την ειλημμένη -καθώς φαίνεται- απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του Αθλητισμού, και παρά τις εισηγήσεις της επιτροπής λοιμωξιολόγων, να μην ανάψει ούτε τώρα το «πράσινο φως» για την έναρξη της Super League 2.

Την ίδια στιγμή, μάλιστα, που και οι 12 ΠΑΕ είναι απόλυτα συνεπείς στην εφαρμογή του υγειονομικού πρωτοκόλλου για τον κορωνοϊό από τις 13 Δεκεμβρίου και μετά, όταν, δηλαδή, άρχισαν εκ νέου οι ομαδικές προπονήσεις.

Μέσα στη βδομάδα, δε, οι ομάδες έκαναν και το τρίτο τεστ σε πάνω από 500 ποδοσφαιριστές, προπονητές και προσωπικό και δεν προέκυψε ούτε ένα θετικό κρούσμα!

Επομένως, είναι πολύ λογικό το «μπλόκο» για σέντρα στη Super League 2 να προκαλεί ερωτηματικά και οσμή σκανδάλου..
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.