Header Ads


Γούτας, Παρράς και άλλους δύο Έλληνες «κλείνει» η ΑΕΚ!

Γούτας, Παρράς και άλλους δύο Έλληνες «κλείνει» η ΑΕΚ!


Η Ένωση θέλει να τονώσει το Ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ της - Ποιους κλείνει για το καλοκαίρι!


Το έντονο Ελληνικό στοιχείο. Ακόμα και το 2018 που η ΑΕΚ επέστρεψε στην κορυφή μετά από 24 χρόνια στηρίχθηκε και Έλληνες παίκτες όπως οι Μπακάκης, Μπακασέτας, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Λαμπρόπουλος και Γαλανόπουλος.

Οι άνθρωποι της ομάδας φαίνεται πως έχουν αποφασίσει να τονώσουν το Ελληνικό στοιχείο για την επόμενη σεζόν.

Μπορεί η ΑΕΚ να μην έχει πραγματοποιήσει κάποια μεταγραφική κίνηση μέσα στον Ιανουάριο και τα πράγματα δυσκολεύουν όσο περνάνε οι μέρες.

Ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» κινούνται μεθοδικά για να ολοκληρώσουν κάποια μεταγραφικές κινήσεις παικτών που τελειώνουν τα συμβόλαια τους το καλοκαίρι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη δυο Έλληνες ποδοσφαιριστές είναι κλεισμένοι από την ΑΕΚ και δεν αποκλείεται το ίδιο να γίνει και με άλλους τους επόμενους μήνες. 

Γούτας και Παρράς σε πρώτο πλάνο – Υπάρχουν και άλλοι στη λίστα

Τις τελευταίες ώρες έγινε γνωστό το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Δημήτρη Γούτα. Μάλιστα η Ένωση είναι πρόθυμη να περιμένει τον παίκτη μέχρι το καλοκαίρι. 

Ο 27χρονος στόπερ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Ατρόμητο και θεωρείται πως μπορεί να αποτελέσει μια επιλογή για την πεντάδα στόπερ που ζητά ο προπονητής. Φέτος ο υψηλόσωμος άσος (1,89μ.), που νεότερος είχε περάσει και από τον Ολυμπιακό, μετρά 17 συμμετοχές και 2 γκολ στο πρωτάθλημα.

Την ίδια ώρα η ΑΕΚ βρίσκεται σε επαφή και με τον Αλέξανδρο Παρρά, τον 22χρονο αριστερό μπακ του Παναιτωλικού. Ο νεαρός άσος δεν συμφώνησε για νέο συμβόλαιο με τους Αγρινιώτες και είναι εκτός πλάνων. 

Την περασμένη σεζόν είχε 6 συμμετοχές και 1 ασίστ. Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», η ΑΕΚ εξετάζει και άλλες δύο περιπτώσεις Ελλήνων παικτών, τα ονόματα των οποίων ή οι θέσεις που αγωνίζονται δεν έχουν διαρρεύσει.

Βέβαια το βράδυ της Πέμπτης κυκλοφόρησε ένα σενάριο για τον Χάρη Χαρίση που ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΠΑΟΚ και τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στον Ατρόμητο. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και αν η ΑΕΚ κάνει κίνηση μπορεί να τον κλείσει από τώρα όπως έγινε και με τον Δημήτρη Γούτα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.