Header Ads


Δύο του… Ολυμπιακού «κλείνει» η ΑΕΚ!

Δύο του… Ολυμπιακού «κλείνει» η ΑΕΚ!


Αποκαλύψεις από γνωστό δημοσιογράφο - Ποιους κλείνει η ΑΕΚ, καταλήγει και σε δεξί μπακ!


Ποιους θέλει ο Μανόλο Χιμένεθ και ποιον… τελείωσε από την ΑΕΚ οριστικά, όλο το μεταγραφικό παρασκήνιο.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του Ευάγγελου Μίχου στο sportdog.gr:

Η ΑΕΚ προχώρησε σε συμφωνία με τον Δημήτρη Γούτα ενόψει του καλοκαιριού, καθώς μένει ελεύθερος από τον Ατρόμητο. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός, που έχει περάσει και από Ολυμπιακό (δεν έπαιξε και έφευγε δανεικός) έκανε καλές σεζόν στο Περιστέρι, έχει ωριμάσει και μπορεί να αντέξει πλέον σε μεγάλη ομάδα. Είναι μία… κλάση πάνω από Σβάρνα!

Όσον αφορά τη μεταγραφή του δεξιού μπακ, η Ένωση φέρεται να έκανε πρόταση στον Αντουάν Κοντέ της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, το συμβόλαιο του οποίου επίσης ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Το κασέ του δεν είναι υψηλό, περίπου 250.000 ευρώ, ωστόσο πρέπει να αναφέρουμε ότι το καλοκαίρι είχε απασχολήσει και τον Ολυμπιακό. Τον ήθελε ως… μπακ απ του Ραφίνια, αλλά τελικά προτιμήθηκε ο Ντρέντε. Στους Πειραιώτες εάν ερχόταν, θα έπαιρνε 450.000 ευρώ! Τα διπλά δηλαδή από αυτά που ζητάει τώρα στην ΑΕΚ. Άλλο επίπεδο…
 
Όσον αφορά τις αποχωρήσεις, ο πρώτος που… τελειώνει λόγω Χιμένεθ είναι ο Βασιλαντωνόπουλος. Δεν τον υπολογίζει καθόλου ο Μανόλο, το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και ήδη υπάρχουν δύο ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.