Header Ads


Ο Ζήσης 3ος σε αγώνες με την ΑΕΚ στη Basket League!

Ο Ζήσης 3ος σε αγώνες με την ΑΕΚ στη Basket League!


Ξεχωριστό μπορεί να χαρακτηριστεί το χθεσινό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ για τον Νίκο Ζήση. 
Ο πολύπειρος γκαρντ φόρεσε τη φανέλα της «Ένωσης» σε ματς Πρωταθλήματος για 164η φορά και με αυτήν έγινε ο 3ος της σχετικής λίστας στα χρόνια της Stoiximan Basket League. 

Ο Ζήσης έφτασε στην 3η θέση τον Δήμο Ντικούδη που έπαιξε στην ΑΕΚ από το 1998 ως το 2003 και στη σεζόν 2010-11. Θα τον ξεπεράσει στην επόμενη συμμετοχή του στο Πρωτάθλημα.

Ακόμη...

*Ο Κιθ Λάνγκφορντ με τους 14 πόντους του έγινε ο 29ος παίκτης στην ιστορία της ΑΕΚ στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα που έφτασε τους 500. Παράλληλα συμπλήρωσε συνολικά 50 συμμετοχές στη Stoiximan Basket League.

Ακόμη ο Αμερικανός έχοντας 8/8 βολές, μπήκε στην πρώτη 20άδα της λίστας των παικτών με τις περισσότερες εύστοχες βολές με την ΑΕΚ. Έφτασε τις 139 και ξεπέρασε τους Μπάνε Πρέλεβιτς (131) και Ντέρεκ Χάμιλτον (135).

*«100άρηδες» σε διαφορετικές κατηγορίες έγιναν ο Γιόνας Ματσιούλις, ο Δημήτρης Μωραίτης και ο Μάρκους Σλότερ. Ο Λιθουανός στα κλεψίματα φτάνοντας τα 100, ο Έλληνας γκαρντ στις ασίστ φτάνοντας τις 103 σε 76 ματς και ο Αμερικανός στα ριμπάουντ, φτάνοντας τα 102 σε 22 ματς.

Σε ομαδικό επίπεδο...

*Η ΑΕΚ δεν σπατάλησε ούτε μία βολή τελειώνοντας το παιχνίδι με 22/22, επίδοση που είναι με διαφορά η κορυφαία της φετινής Stoiximan Basket League αφού η προηγούμενη ήταν εκείνη των 6/6 που είχε ο ΠΑΟΚ στο ματς της 7ης αγωνιστικής με τον Άρη.

*Η ΑΕΚ ισοφάρισε τη μεγαλύτερη διαφορά των αγώνων της με τον ΠΑΟΚ αφού τον είχε νικήσει και πέρυσι με 20 (91-71).
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.