Header Ads


Mελισσανίδης σε Χιμένεθ: «Εσένα θέλω στην Αγιά Σοφιά!»

Mελισσανίδης σε Χιμένεθ: «Εσένα θέλω στην Αγιά Σοφιά!»


Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε στον Μανόλο Χιμένεθ για την συνεργασία τους και την προοπτική της «Αγιάς Σοφιάς».
Την Κυριακή το απόγευμα ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. 



Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ παρουσίασε στους παίκτες τον Μανόλο Χιμένεθ ως νέο προπονητή τους και τον Παναγιώτη Κονέ ως νέο τεχνικό διευθυντή τους. Ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία και ζήτησε πειθαρχία. 

Άλλωστε για το τελευταίο είχε μεγάλο εκνευρισμό το τελευταίο διάστημα ο «Τίγρης» και για αυτό έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Και μαζί με τον Κονέ θα τις προχωρήσουν μαζί.

Ομως ο Μελισσανίδης είχε κατ’ ιδίαν συζήτηση και με τον Μανόλο Χιμένεθ στα Σπάτα. Οι δύο τους τα είπαν και ανέλυσαν την κατάσταση στην ΑΕΚ αλλά και τους στόχους της ομάδας. 

Ο Μελισσανίδης μάλιστα ήθελε να ξεκαθαρίσει και το ζήτημα της αποχώρησης του Μανόλο από την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2019, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Και μάλιστα, ξεκαθάρισε στον Ανδαλουσιανό προπονητή ότι στόχος του είναι η ΑΕΚ να μπει στην «Αγιά Σοφιά» με τον Χιμένεθ προπονητή. 

Εν ολίγοις ότι ο Ισπανός προπονητής έχει προοπτική μέχρι το 2022 και όχι για… χρήση 6 μηνών για να βγει η σεζόν. 

Και αυτόν τον στόχο συμμερίστηκε και ο ίδιος ο Μανόλο τονίζοντας ότι θέλει πολύ να μπει στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια προσθέτοντας ότι ήρθε να δουλέψει, να παράγει έργο και να κάνει την Ενωση ξανά πρωταγωνίστρια. Και δεδομένο είναι ότι για να προχωρήσουν μέχρι την Αγιά Σοφιά Χιμένεθ και ΑΕΚ αυτό θα… αποφασιστεί από το γήπεδο. Δηλαδή, από τα αποτελέσματα, την επίτευξη των στόχων και την εικόνα της ΑΕΚ στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Μελισσανίδης στην κουβέντα με τον Ισπανό προπονητή έβαλε και τους Μαχαίρα, Μιτάι και Λάτσι. Αποτελούν επενδύσεις της ΑΕΚ και το αφεντικό της Ενωσης θέλει η ομάδα να επιμένει στην ορθή χρησιμοποίηση τους για να μπορούν το προσεχές διάστημα να αποτελούν βασικά στελέχη. 

Βεβαίως ο Χιμένεθ ως προπονητής πάντα είχε ως βάση 14-15 παίκτες και με αυτούς πορευόταν στα ματς, δίχως να κάνει πολλές αλλαγές όπως έκανε ο Μάσιμο Καρέρα. 

Οπότε εδώ είναι μία δύσκολη εξίσωση για να μπουν οι μικροί της ΑΕΚ στο βασικό πλάνο του Χιμένεθ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.