Header Ads


«Απίθανο να αγοράσει τον Κρίστισιτς από την ΑΕΚ ο Ερυθρός Αστέρας»

«Απίθανο να αγοράσει τον Κρίστισιτς από την ΑΕΚ ο Ερυθρός Αστέρας»


Το… διαρκές ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα για τον Νέναντ Κρίστισιτς, για το οποίο ωστόσο τονίζεται ότι δεν υπάρχουν οι πόροι για να οδηγηθεί σε μεταγραφή, υπογραμμίζει σερβικό δημοσίευμα.


Ως ευσεβής πόθος παρουσιάζεται στη Σερβία η απόκτηση του Νέναντ Κρίστισιτς από τον Ερυθρό Αστέρα.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «espresso.rs», η πρώην ομάδα του χαφ της ΑΕΚ εξακολουθεί να επιθυμεί την επιστροφή του, αλλά κάτι τέτοιο δεν συγκεντρώνει πιθανότητες να γίνει.

«Το πρωί ξέσπασε ξανά φημολογία στα ΜΜΕ του Βελιγραδίου που έλεγε πως ο Ερυθρός Αστέρας σκέφτεται την επιστροφή του Νέναντ Κρίστιτσιτς στο Μαρακανά.

Από τότε που έφυγε για την ΑΕΚ, σχεδόν σε κάθε μεταγραφική περίοδο το όνομά του ακούγεται, αλλά αυτή η επιστροφή δεν έγινε ποτέ. Δεν είναι μυστικό ότι οι άνθρωποι του Ερυθρού Αστέρα θέλουν τον Κρίστιτσιτς. Είναι ρεαλιστική όμως η μεταγραφή του; Η Espresso γνωρίζει μία πηγή κοντά στην ΑΕΚ», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα. Και καταλήγει:

«Η επιθυμία να γίνει αυτή η μεταγραφή ισχύει, όμως είναι απίθανο να πραγματοποιηθεί αυτόν τον χειμώνα.

«Το μόνο πράγμα που ξέρω είναι ότι τα σέρβικα Μέσα ενημέρωσης γράφουν συνεχώς για την επιστροφή του Νέναντ. Δεν υπάρχει τίποτα νέο για την αναχώρησή του. Η μόνη περίπτωση να συμβεί είναι να προσφέρει ο Ερυθρός Αστέρας ένα καλό ποσό, τότε θα το δούμε», είπε η πηγή της espresso από την Αθήνα.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Ερυθρός Αστέρας δεν έχει χρήματα για να αγορά παικτών και ότι ο Κρίστιτσιτς έχει συμβόλαιο έως το 2022, είναι απίθανο το όνειρο να γίνει πραγματικότητα».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.