Header Ads


Μελισσανίδης σε Χιμένεθ: «Εσύ θα είσαι ο προπονητής στην "Αγια Σοφιά"»

Μελισσανίδης σε Χιμένεθ: «Εσύ θα είσαι ο προπονητής στην "Αγια Σοφιά"»


Το αφεντικό και ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, είχαν την ευκαιρία για μια πολύ ιδιαίτερη προσωπική κουβέντα, πριν μεταβούν στα Σπάτα για την πρώτη προπόνηση του Μανόλο.
Πριν πάνε και οι δύο χθες (27/12)στα Σπάτα (έφτασαν σχεδόν ταυτόχρονα …) Δημήτρης Μελισσανίδης και Μανόλο Χιμένεθ, είχαν την ευκαιρία για να κάνουν μια προσωπική κουβέντα. Και σίγουρα είχαν πολλά να πουν.




Αναλυτικά το δημοσίευμα από την ιστοσελίδα «sdna.gr»

Συζητήθηκαν όντως τα πάντα. Ακόμη και το παρελθόν. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες δόθηκε τέλος στην συνεργασία των δύο πλευρών με την λήξη της «πρωταθληματικής» σεζόν 2017-2018. Η αντίστοιχη εξέλιξη όταν την επόμενη σεζόν, επανάκαμψε ως αντικαταστάτης του Μαρίνου Ουζουνίδη. Δεν υπήρξε απολογητική διάθεση από κανέναν από τους δύο, απλά ξεκαθαρίστηκαν ορισμένα πράγματα.

Αξίζει εδώ να σημειώσουμε κάτι, έστω για λόγους καθαρά ιστορικούς. Είναι πολλοί αυτοί που θεωρούν πως το «διαζύγιο» μετά το πρωτάθλημα, ήταν καθαρά απόφαση της ΑΕΚ και πως ο Χιμένεθ, επικαλέστηκε τους οικογενειακούς λόγους, μόνο …για κάλυψη. Δεν είναι έτσι.
 
Επιφυλάξεις υπήρχαν στην ΑΕΚ, είναι αλήθεια. Ίσως να το είχε αντιληφθεί και ο ίδιος ο Μανόλο και γι’ αυτό να είναι προχωρήσει πολύ την διερεύνηση των επιλογών του στην Ισπανία. Η αλήθεια είναι όμως πως τελικά ο καθοριστικός λόγος για την τελική εξέλιξη, ήταν η δική του απόφαση να επισπεύσει την επιστροφή του στην πατρίδα του. Όπως έχει πει πολλές φόρες, είχε παίξει ρόλο κι ένα προσωπικό θέμα, που αφορούσε την υγεία της μητέρας του. Τέλος πάντων, το θέμα είναι πως η ΑΕΚ δεν τον είχε …αδειάσει στην συγκεκριμένη περίπτωση, όπως πέρασε προς τα έξω.

Στην συζήτηση που έγινε χθες ο Δ. Μελισσανίδης ξεκαθάρισε σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, πως επιθυμία και ελπίδα του είναι όντως ο Μανόλο Χιμένεθ να είναι ο προπονητής που θα μπει στην «Αγιά Σοφιά». Μιλάμε για επιθυμία και ελπίδα, γιατί εννοείται πως αυτά …τα αποφασίζει η ζωή. Αλλά είναι ξεκάθαρο πως η ΑΕΚ δοκιμάζει ξανά με τον Χιμένεθ, με την ελπίδα να αποδειχθεί πως αποτελεί την ιδανική επιλογή και μακροπρόθεσμα.



Είναι γνωστό και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας συζητήθηκε και χθες, πως στην ομάδα της «Αγιά Σοφιάς» επιθυμία του συλλόγου και του διοικητικού της ηγέτη, είναι ποδοσφαιριστές όπως ο Μιτάι, ο Μαχαίρας και ο Λάτσι, να αποτελούν ήδη σημεία αναφοράς. Βεβαίως η διαχείριση τους είναι θέμα του προπονητή, αλλά ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Και τέτοιοι στόχοι τίθενται από πλευράς των συλλόγων και τίθενται αντίστοιχα υπόψη των προπονητών. Δεν υπάρχει κάτι περίεργο εδώ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.