Header Ads


Τάνκοβιτς: «Καλύτερη στιγμή μου το 2020 όταν υπέγραψα στην ΑΕΚ»

Τάνκοβιτς: «Καλύτερη στιγμή μου το 2020 όταν υπέγραψα στην ΑΕΚ»


Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς για τη στιγμή που ξεχώρισε ο ίδιος το 2020!


Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς μίλησε στη συνδρομητική τηλεόραση για την καλύτερη στιγμή του το 2020, ενώ στέλνει τις ευχές του για τη νέα χρονιά.

Ο Σουηδός επιθετικός της ΑΕΚ φόρεσε τα “κιτρινόμαυρα” την τελευταία ημέρα των μεταγραφών της θερινής περιόδου και ο ερχομός του ουσιαστικά οφείλεται στον τραυματισμό του Λιβάι Γκαρσία μία ημέρα πριν στο Περιστέρι, κάτι που υποχρέωσε τον Ίλια Ίβιτς να “τρέξει” τις διαδικασίες για την απόκτησή του.

Όσα είπε ο Τάνκοβιτς στη Nova:

Η υπογραφή στην ΑΕΚ είναι και η καλύτερη στιγμή για τον Τάνκοβιτς, ο οποίος τονίζει: 

«Σε ότι έχει να κάνει με τις χειρότερες στιγμές μου μέσα στο 2020 αυτές έχουν να κάνουν με τον τραυματισμό μου και όταν ο πατέρας μου αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας. Όσο για την καλύτερη στιγμή μου αυτή είναι με διαφορά όταν υπέγραψα για να συνεχίσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ».

Όσο για το τι περιμένει να του φέρει το 2021:

«Αυτό που εύχομαι είναι όλος ο κόσμος να είναι υγιείς και φυσικά να εξαφανιστεί αυτός ο ιός που μας έχει ταλαιπωρήσει τόσο πολύ και ο κόσμος να επιστρέψει και πάλι στην κανονική του ζωή. Η υγεία είναι η βασική προτεραιότητα. Αν δεν είσαι υγιής τότε όλα είναι άσχημα. Να υπάρχει υγεία και να είναι χαρούμενος ο κόσμος. Όσο για την ΑΕΚ, να έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς».

Δείτε βίντεο τη συνέντευξη του Μουαμέρ Τάνκοβιτς, πατώντας εδώ
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.