Header Ads


Διάψευση για αλλαγές στις Ακαδημίες!

Διάψευση για αλλαγές στις Ακαδημίες!


«Δεν υπάρχουν αποφάσεις για αλλαγές και είναι πολύ νωρίς για να πούμε ποιες θα γίνουν κι αν θα γίνουν», λένε από την ΠΑΕ.


«Στοπ» στην ροή πληροφόρησης για επικείμενες αλλαγές στις Ακαδημίες της ΑΕΚ, επιχειρεί να βάλει η ΠΑΕ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα(26/12), επίκειται επιστροφή του Νίκου Κωστένογλου στην διοικητική ευθύνη για τις Ακαδημίες.

Σύμφωνα με όσα λέγονται τώρα από πλευράς ΠΑΕ, κακώς έχει βρεθεί στο επίκεντρο το θέμα, καθώς δεν πρόκειται για κάτι άμεσο, ενώ δεν έχουν ληφθεί και οριστικές αποφάσεις. «Αυτή την στιγμή προέχει η πρώτη ομάδα, ενώ οι Ακαδημίες είναι και σε αναστολή λειτουργίας», τονίζεται σχετικά. Και ξεκαθαρίζεται πως δεν υπάρχουν οριστικές αποφάσεις ούτε για το τι θα γίνει, ούτε για το αν θα γίνει κάτι γενικώς.

Να σημειώσουμε εδώ πως από πέρσι περίπου τέτοιο καιρό, που ο Νίκος Κωστένογλου απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας και δεν προσελήφθη πίσω στις Ακαδημίες, με απόφαση του Γρηγόρη Σαράντη που ακόμη τότε «έτρεχε» το project, υπάρχει διάθεση στην ΠΑΕ ΑΕΚ για να αξιοποιηθεί ο Νίκος Κωστένογλου σε κάποια θέση ευθύνης.

Στην διοίκηση της ΑΕΚ θεωρούν πως υπάρχει και μια ηθική υποχρέωση, αφού ο «Κωστέ» ανέλαβε την πρώτη ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο, έκανε προσπάθειες να βοηθήσει και τελικά …άκουσε κι αυτός πολλά τότε, αν και δεν έκανε τίποτα παραπάνω από το να λειτουργήσει ως στρατιώτης της ΑΕΚ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.