Header Ads


Ίβιτς σε παίκτες: «Απορώ πως κοιμάστε το βράδυ, εγώ δεν έχω κλείσει μάτι!»

Ίβιτς σε παίκτες: «Απορώ πως κοιμάστε το βράδυ, εγώ δεν έχω κλείσει μάτι!»


Σκληρά λόγια από τον Ίλια Ίβιτς στα Σπάτα - Τι ειπώθηκε και προς τον Μάσιμο Καρέρα - Αντέδρασαν κάποιοι παίκτες!



Σκληρός και ξεκάθαρος ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, τονίζοντας πως δεν μπορεί να υπάρξει ξανά τέτοια εικόνα και ρωτώντας τους παίκτες «που βρισκόσασταν στο γήπεδο», ενώ ο Καρέρα στην επαφή του με τους ποδοσφαιριστές της Ενωσης, απόρησε αν δεν τον θέλουν.

Στην έναρξη της προπόνησης στα Σπάτα, ο Ίλια Ίβιτς βρέθηκε στα Σπάτα και μίλησε στους παίκτες της ΑΕΚ σχετικά με την αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα

«Απορώ πως κοιμάστε το βράδυ, εγώ δεν έχω κλείσει μάτι. Δεν μπορώ να πιστέψω πως σε ένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και μετά από όσα είπαμε μετά την Μπράγκα, κατεβήκατε με αυτόν τον τρόπο στο γήπεδο», ήταν οι πρώτες ατάκες του Ίλια Ίβιτς προς τους «κιτρινόμαυρους».

Και συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος: «Που ήσασταν; Κάνατε την πρώτη ευκαιρία στο 75’ και μέσα σε δυο τρία λεπτά από την ώρα που άρχισε το ματς πήγατε να φάτε δύο γκολ; Δεν μπορεί να υπάρχει αυτή η εικόνα από ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ».

Στην συνέχεια, ο Μάσιμο Καρέρα ζήτησε να μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές του και βασικό θέμα ήταν η άποψή τους για το τι φταίει και η ομάδα δεν μπορεί να εμφανιστεί ανταγωνιστική από την αρχή σε τόσο σημαντικά παιχνίδια. 

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως μερικές απαντήσεις προκάλεσαν έντονη ανησυχία στους ανθρώπους του «Δικέφαλου».

Συγκεκριμένα, υπήρξαν ποδοσφαιριστές που απάντησαν προς τον Ιταλό τεχνικό πως δεν γνωρίζουν ακριβώς τον ρόλο που έχουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και δεν ξέρουν τι πρέπει να κάνουν στο γήπεδο

Μάλιστα, αυτό προκάλεσε τον προβληματισμό του Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος ρώτησε αν αυτό είναι μομφή για την παρουσία του στον πάγκο της ΑΕΚ.

Στην συνέχεια ακολούθησε το πρόγραμμα της προπόνησης, όπου οι Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης και Λόπες, που απουσίαζαν από το ντέρμπι συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα.
πηγή: onsports.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.