Header Ads


Μάνταλος στα αποδυτήρια: «Κόουτς δεν είσαι εσύ το πρόβλημα»

Μάνταλος στα αποδυτήρια: «Κόουτς δεν είσαι εσύ το πρόβλημα»


Στο περιθώριο της προπόνησης της ΑΕΚ έγινε μια μια μεγάλη συζήτηση ανάμεσα σε Καρέρα και παίκτες υπό την παρουσία του Ίλια Ίβιτς. Στα πλαίσια αυτής της διαδικασίας, τον λόγο πήραν και οι παίκτες.


Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης μίλησε με πολύ σκληρά λόγια στους ποδοσφαιριστές ενώ λίγο αργότερα, τοποθετήθηκε και ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη εκ μέρους των ποδοσφαιριστών. 

«Κόουτς κανείς μας δεν πιστεύει πως το πρόβλημα είσαι εσύ. Έχουμε δουλέψει πολύ όλον αυτόν τον καιρό, ξέρουμε ποιος είσαι και πόσο θέλεις να πετύχει η φετινή χρονιά», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Έχουμε κάνει σημαντικά λάθη, δεν είχαμε την εικόνα που έπρεπε και αναλαμβάνω την ευθύνη εκ μέρους των παικτών. Πρέπει όλοι μαζί να κοιτάξουμε τα λάθη μας, να τα διορθώσουμε και να ανακάμψουμε. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε», είπε ο αρχηγός.
 
Στη συνέχεια, ο Τσιγκρίνσκι τόνισε: «Έχουμε αποδείξει τι μπορούμε να κάνουμε όταν είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι. Νικήσαμε την Βόλφσμπουργκ όταν όλοι μας είχαν ξεγραμμένους. Πρέπει να βρούμε ξανά αυτή τη σπιρτάδα που είχαμε τότε, αυτό μας λείπει».

Τέλος, μίλησαν και οι Αντρέ Σιμόες, Μιχάλης Μπακάκης.

Ο Πορτογάλος χαφ ανέφερε: «Πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τους προσωπικούς μας στόχους και να επικεντρωθούμε στον συνολικό», ενώ από τη μεριά του, ο Μπακάκης είπε: «Υπάρχει έλλειψη στον ανασταλτικό τομέα και έλλειψη συνεννόησης. Υπάρχει θέμα αναφορικά με τα καθήκοντα του καθενός, σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.