Header Ads


Μεταγραφή στα....Σπάτα ετοιμάζει ο Μελισσανίδης!

Μεταγραφή στα....Σπάτα ετοιμάζει ο Μελισσανίδης!


Βγήκε είδηση από την χθεσινή του παρουσία στα Σπάτα - Τι αποκάλυψε γνωστός δημοσιογράφος της ΑΕΚ - Έρχεται μεγάλη μεταγραφή στα Σπάτα!
Στη χθεσινή επίσκεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα αναφέρθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6.



Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας ανέφερε πως όλοι τα άκουσαν από τον διοικητικό ηγέτη της «Ένωσης»: από τον Ίβιτς, τον Δημητριάδη, τον Κολονέλο και στο τέλος οι ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα, ανέφερε πως έγινε κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ στο παρελθόν.

Ο «τίγρης» μπήκε στα αποδυτήρια μόνος του, χωρίς τον προπονητή, τον Ίβιτς ή κάποιον άλλον, μαζί με έναν μεταφραστή και όχι του Καρέρα.

«Τους είπε συγκεκριμένα πράγματα που δεν είναι παράλογα», ανέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου και υπογράμμισε ότι ο Μελισσανίδης: «θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο να μείνει ο Καρέρα, να τελειώσει με εκείνον τη σεζόν. Έχει ταιριάξει μαζί του, τον εκτιμά ως προπονητή και ως άνθρωπο. Ο Μελισσανίδης συναντήθηκε με τον Καρέρα πριν πάει στα Σπάτα, εκεί του έκανε και τα δικά του παράπονα, του ζήτησε εξηγήσεις, άκουσε τα όσα του είπε και ο προπονητής ανέλαβε τις ευθύνες του. Του είπε πως έχει και τη λύση. Θα επιμείνω, όμως, ότι για να γίνει αυτό θα πρέπει να έρθουν αποτελέσματα και να μείνει ζωντανή η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. Το πώς χάνεις ένα πρωτάθλημα έχει διαφορά. Άλλο να μείνεις εκτός κούρσας από την αρχή και άλλο ο πρωταθλητής να είναι πιο τυχερός - πιο καλός και να το πάρει».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.