Header Ads


Γαλανόπουλος: «Δεν είχαμε το πρόσωπο που θέλαμε, ακολουθούν τρία κομβικά ματς και πρέπει να τα κερδίσουμε»

Γαλανόπουλος: «Δεν είχαμε το πρόσωπο που θέλαμε, ακολουθούν τρία κομβικά ματς και πρέπει να τα κερδίσουμε»


Τι είπε ο Γαλανό για την ήττα στο Λέστερ, τη συνέχεια και την πίεση που είναν λογικό να υπάρχει στην ΑΕΚ.
Στο κακό πρόσωπο που έδειξε η ΑΕΚ στο Λέστερ στάθηκε ο Κώστας Γαλανόπουλος με δηλώσεις του στην Cosmote TV μετά το 2-0, προσθέτοντας πως πλέον η ομάδα έχει τρία κομβικά ματς μπροστά στην Super League και πρέπει να τα πάρει, αναφερόμενος σε Απόλλωνα, Ολυμπιακό και Βόλο. Επίσης στάθηκε στο κομμάτι της πίεσης, λέγοντας πως πάντα υπήρχε πίεση και πάντα θα υπάρχει…

Αναλυτικά ο Κώστας Γαλανόπουλος μίλησε:

Για το τέλος της Ευρώπης και το σχόλιο για το ματς; «Είναι ένα ακόμη παιχνίδι που δεν είχαμε το πρόσωπο που θέλαμε. Αποτυπώνεται και στο αποτέλεσμα και στην συνολική εικόνα. Ηρθαμε να ευχαριστηθούμε το ταξιδι και το παιχνίδι. Κοιτάμε το κύπελλο και το πρωτάθλημα».

Για το αν μπορεί η ΑΕΚ να βελτιωθεί αγωνιστικά: «Νομίζω δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Πρέπει να διορθωθεί άμεσα, αν θέλουμε να είμαστε μέσα στους στόχους μας. Ακολουθούν τρία ματς κομβικά και πρέπει να τα κερδίσουμε και τα τρία. Οσα χρόνια ειμαι στην πρώτη ομαδα της ΑΕΚ πάντα υπήρχε πίεση. Η ομάδα πρέπει πάντα να νικάει. Ο κόσμος είναι πολύς. Ολοι πρέπει να μάθουμε στην πίεση».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.