Header Ads


Bachelor: Το απόλυτο spoiler «έσκασε» - Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια

Bachelor: Το απόλυτο spoiler «έσκασε» - Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια


Λίγες ώρες πριν από τον μεγάλο τελικό η αγωνία χτυπάει κόκκινο για το ποια από τις παίκτριες θα κερδίσει τελικά την «μάχη» της αγάπης και θα επιλεγεί από τον Παναγιώτη.
Ο τελικός του δημοφιλούς reality παιχνιδιού του Alpha έφτασε, με τα spoilers την ίδια ώρα να δίνουν και να παίρνουν αναφορικά με το ποια κοπέλα θα κερδίσει τελικά την καρδιά του Παναγιώτη



Μία ακόμα Τελετή των Ρόδων ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Bachelor με την Νικόλ, την Βίβιαν και την Αντζελίνα να βγαίνουν ξεχωριστά ραντεβού με τον Παναγιώτη Βασιλάκο.
Στην ώρα της τελικής κρίσης ο Παναγιώτης επέλεξε να συνεχίσει με τη Νικολέττα και την Βίβιαν στον τελικό του Bachelor ενώ η Αντζελίνα είδε την πόρτα της εξόδου, αφού τρέφει για την ίδια φιλικά συναισθήματα.



Ο τελικός όπως έχει γίνει γνωστό έχει γυριστεί στη Μάνη, την ιδιαίτερη πατρίδα του Παναγιώτη με τη Νικόλ και τη Βίβιαν να είναι οι δύο φιναλίστ. Φυσικά, ο ίδιος ο Βασιλάκος θα επιλέξει τη μεγάλη νικήτρια του Bachelor.

Η παίκτρια που θα αναδειχθεί νικήτρια στο ριάλιτι σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι η Νικολέττα!


Φωτογραφίες μάλιστα είδαν το φως της δημοσιότητας μέσα από τον λογαριασμό της Soula Glamorous στο Instagram, οι οποίες απεικονίζουν τον Παναγιώτη αγκαλιά με τη Νικόλ, να περπατούν σε κάποια γραφικά στενά, που μοιάζουν να βρίσκονται στη Μάνη. Μάλιστα και οι δυο τους φοράνε χειμωνιάτικα ρούχα, πράγμα που σημαίνει πως τα πλάνα είναι από πρόσφατα γυρίσματα.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.