Header Ads


Sportime: «Ο Έλληνας προπονητής που «αρέσει» στην ΑΕΚ!»

Sportime: «Ο Έλληνας προπονητής που «αρέσει» στην ΑΕΚ!»


Το σημερινό δημοσίευμα από την εφημερίδα «Sportime» - Ποιος είναι ο Έλληνας προπονητής που «αρέσει» στην Ένωση!
Οι πρώτες αμφιβολίες προς το πρόσωπο του Μάσιμο Καρέρα «γεννήθηκαν» το βράδυ της 12ης Σεπτεμβρίου. Στον Βόλο. Στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας.



Αναλυτικά το δημοσίευμα της εφημερίδας «Sportime»

Εκεί που η ΑΕΚ παντελώς ανέτοιμη αγωνιστικά και σε νοοτροπία έχασε τον 4ο διαδοχικό τελικό Κυπέλλου Ελλάδας από τον Ολυμπιακό που έπαιξε με Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια, Μπρούνο δεξί μπακ και Τοροσίδη στο απέναντι άκρο της άμυνας!

Ο Μάσιμο Καρέρα φυσικά και δεν ήταν άμοιρος των ευθυνών του. Αφήστε που ο «μεγάλος» είχε στραβώσει το καλοκαίρι που συχνά πυκνά του ψιθύριζαν πως ο 56χρονος Ιταλός προπονητής ήταν στη short list ομάδων από το Καμπιονάτο!

Στο club δεν είχαν την παραμικρή επίσημη νύξη και θεωρούσαν πως το περιβάλλον του coach τεχνηέντως δημιουργούσε μία έξωθεν προσδοκία. Οι δύο πλευρές τσούλησαν στο χρόνο. Το γκολ στο 90φεύγα και η συγκυριακή (και ουχί προπονητική) πρόκριση στους ομίλους του Europa League «ζέστανε» ξανά τη σχέση ανάμεσα σε ΑΕΚ και προπονητή.

Δεν κέρδισε όμως τον απόλυτο σεβασμό! Μέχρι που η αποφράδα νύχτα της Πέμπτης και η ήττα-ντροπή από κάποια Ζόρια φέρνει στην επιφάνεια τις δεύτερες σκέψεις για τον κόουτς, Καρέρα. Τον ίδιο που δεν κατόρθωσε μόνος του να λύσει το διπλωματικό επεισόδιο με τον Μάρκο Λιβάια μετά τον αγώνα με την Μπράγκα.

Εκείνον που επιμένει (μέχρι εμμονής) στο 3-5-2, κατεξοχήν σύστημα των ακραίων, όταν έχει αλλάξει τουλάχιστον 4 δεξιά μπακ και οι… ζερβοί του Λόπες και Ινσούα αγνοούνται! Τον άνθρωπο που έβαλε την σφραγίδα του στον (κατά 99%) ευρωπαϊκό αποκλεισμό της ΑΕΚ. Υπάρχει θέμα. Τις επόμενες 10 ημέρες κρίνεται το μέλλον του Ιταλού προπονητή. Ξεκάθαρα.

Τρίπολη (εκτός), Μπράγκα (εντός), Παναθηναϊκός (εντός) και Λέστερ (εκτός έδρας). ΤΕΛΟΣ. Κόστος αποζημίωσης; 6-7 κατοστάρικα, όσοι και οι μήνες που απομένουν για την ολοκλήρωση του συμβολαίου. Το πάμε παρακάτω: Αργύρης Γιαννίκης!




Ο upcoming κόουτς του ΠΑΣ Γιάννινα είναι το όνομα που γουστάρει και ψιθύρισε στο αφεντικό ο άνθρωπος από τα Νότια Προάστια που τον επηρεάζει στο ποδοσφαιρικό σκέλος των αποφάσεων. Εκείνος που στο μεταξύ τους ματς πριν ένα μήνα μπορεί να έχασε 1-0, αλλά είχε δοκάρι, δύο ακυρωθέντα γκολ και κατοχή μπάλας. Interesting…



______
*Σε καμία περίπτωση η ιστοσελίδα μας δεν υιοθετεί το δημοσίευμα ή δεν επιβεβαιώνει πως ο Αργύρης Γιαννίκης «παίζει» για τον πάγκο της ΑΕΚ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.