Header Ads


Πρόβλημα με το χορτάρι στο ΟΑΚΑ!

Πρόβλημα με το χορτάρι στο ΟΑΚΑ!


Δεν υπάρχει ελπίδα με το χορτάρι στο ΟΑΚΑ - Νέο πρόβλημα έχει προκύψει μετά το Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός ενόψει του αγώνα της ΑΕΚ με την Μπράγκα!
Το ΠΑΟ - Παναιτωλικός και οι βροχές της Κυριακής, εγγυούνται πως η απόγνωση που εξέφρασε ο Ανσαριφάρντ θα είναι μεγαλύτερη την Πέμπτη με την Μπράγκα.



Αίσθηση προκάλεσαν φυσικά οι δηλώσεις του Καρίμ Ανσαριφάρντ για τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Αστέρα στην Τρίπολη, σε συνάρτηση φυσικά με όσα είπε ξεκάθαρα για τον αγωνιστικό χώρο στο ΟΑΚΑ. 

Όταν ένας ποδοσφαιριστής φτάνει να πει δημόσια πως οι εμφανίσεις της ομάδας επηρεάζονται από τον αγωνιστικό χώρο και περιέγραψε τόσο έντονα πόσο ωφέλησε την ΑΕΚ ο καλός αγωνιστικός χώρος του «Θ. Κολοκοτρώνης», δεν χρειάζονται πολλά σχόλια. Να σημειώσουμε βέβαια, πως οι δηλώσεις του διεθνή Ιρανού φορ, εξέφραζαν όλους τους συμπαίκτες του.

Το πρόβλημα ωστόσο είναι πως αυτές οι δηλώσεις έγιναν ενώ ο Καρίμ Ανσαριφάρντ και οι υπόλοιποι παίκτες της ΑΕΚ, είχαν ήδη εμπειρία από αγώνα στο ΟΑΚΑ μετά τις τελευταίες παρεμβάσεις. Κάτι που σημαίνει πως για τους παίκτες της ΑΕΚ ο αγωνιστικός χώρος παραμένει κακός και μετά από αυτές και μάλιστα πριν καν αγωνιστεί και ο Παναθηναϊκός την Κυριακή. Το Ζόρια – ΑΕΚ ήταν το πρώτο ματς μετά τις τελευταίες διορθώσεις.

Η αλήθεια είναι πως το πρόβλημα δεν λύνεται με «μπαλώματα» και «μεθόδους του καρότου», καθώς είναι βαθύτερο και αφορά το υπόστρωμα του αγωνιστικού χώρου, που θέλει ριζικές αλλαγές. Επιπλέον, οι προηγούμενες εργασίες που είχαν γίνει, νωρίτερα μέσα στο φθινόπωρο, δεν είχαν πάει καλά. Σε κάθε περίπτωση για να υπάρχουν ελπίδες να φτιάξει αυτό το γήπεδο φέτος, θέλει κλείσιμο για κάμποσο καιρό, αν μπορούσε να βρεθεί χρόνος. Που είναι δύσκολο.

Όσον αφορά το άμεσο μέλλον, το μόνο δεδομένο είναι πως για να υπήρχαν σοβαρές ελπίδες να δέσει λίγο καλύτερα το γήπεδο μετά τις τελευταίες παρεμβάσεις, θα έπρεπε να μην αγωνιστεί την Κυριακή ο Παναθηναϊκός. Αλλά δεν στάθηκε δυνατό να βρεθεί τρόπος να αγωνιστεί αλλού. Για να γίνει ακόμη χειρότερη η κατάσταση, το γεγονός πως έπαιξε ο Παναθηναϊκός συνδυάστηκε και με βροχή την Κυριακή.

Κοινώς, αν με την Ζόρια υπήρξε προβληματισμός πάλι για τους παίκτες της ΑΕΚ, την Πέμπτη μάλλον θα βάλουν τα κλάματα. Και είναι κρίμα για την προοπτική που εμφανίζει φέτος η Ένωση.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.