Header Ads


Νέα επαφή ΑΕΚ με Ολιβέιρα!

Νέα επαφή ΑΕΚ με Ολιβέιρα!


Τι συνέβη πριν λίγες ημέρες - Όλο το ρεπορτάζ για την υπόθεση Ολιβέιρα!

Αναλυτικά το δημοσίευμα του «aek365.org»:

«Απαντες αναμένουν τις τελικές εξελίξεις με το συμβόλαιο (και) του Νέλσον Ολιβέιρα, το οποίος ως γνωστόν τελειώνει το καλοκαίρι του 2021. Και το σημαντικό είναι πως οι έως τώρα κινήσεις οδηγούν προς αυτή την κατεύθυνση... 

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα πριν λίγες ημέρες υπήρξε νέα επαφή της ΑΕΚ με την πλευρά του παίκτη. Συγκεκριμένα, είχαμε τηλεφωνική συζήτηση της ΠΑΕ με τον μάνατζερ του Πορτογάλου φορ, με την κουβέντα να γίνεται σε καλό κλίμα για να υπάρξει αίσιο τέλος. 

Οι δυο πλευρές, μάλιστα, συμφώνησαν να μιλήσουν ξανά σύντομα βάζοντας όλες τις λεπτομέρειες επί τάπητος. Το κλίμα, τονίζουμε ξανά, ήταν καλό κι αυτό είναι ένα θετικό γεγονός, καθώς και η ΑΕΚ, αλλά και ο παίκτης δείχνουν διάθεση να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, χωρίς βέβαια αυτή τη στιγμή να μπορεί να προδικάσει κανείς τι ακριβώς θα γίνει. 

Επίσης, κρίνεται ως σημαντικό το γεγονός ότι στις επόμενες συζητήσεις, αναμένεται να πάρει μέρος και ο ίδιος ο Ολιβέιρα. Αναμένουμε λοιπόν τις επόμενες επαφές που μπορεί να είναι και οι τελικές γι’ αυτή την υπόθεση».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.