Header Ads


«Φόβος» στην ΑΕΚ για νέα κρούσματα!

«Φόβος» στην ΑΕΚ για νέα κρούσματα!


Τα 9 από τα 10 κρούσματα ήταν στην αποστολή για Ουκρανία!
Στο παιχνίδι με τη Ζόρια, η Ενωση έκανε ίσως την καλύτερή της εμφάνιση κι αυτό αποτυπώθηκε από την εντυπωσιακή νίκη με 4-1.

Ωστόσο, η επιστροφή την Παρασκευή τα ξημερώματα έφερε.. πληγές, καθώς μέχρι στιγμής από τα 10 θετικά κρούσματα που έχει η ΑΕΚ, τα εννιά βρισκόταν μαζί στην αποστολή.

Η κατάσταση παραμένει δύσκολη στα Σπάτα και τα επόμενα τεστ είναι ιδιαίτερα κρίσιμα, με την ευχή να μην υπάρχει κι άλλο κρούσμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Ενωσης.

Δευτέρα-Τετάρτη νέα τεστ κορωνοϊού στην ΑΕΚ!


Συναγερμός έχει σημάνει στην ΑΕΚ έπειτα από τα έξι κρούσματα τα οποία εντοπίστηκαν την Παρασκευή, μετά από το ματς με την Ζόρια.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ενωσης έκανε νέα τεστ για τον κορωνοϊό το Σάββατο το μεσημέρι, από τα οποία προέκυψαν τρία ακόμη κρούσματα.

Για να είναι όμως όλα ξεκάθαρα, τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ θα υποβληθούν σε νέα τεστ για τον κορωνοϊό την Δευτέρα και την Τετάρτη.

Τα αποτελέσματα αυτών των τεστ θα δείξουν το κατά πόσο υπήρξε διασπορά του ιού κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στην Ουκρανία, αλλά θα δώσει και ξεκάθαρη εικόνα στους ανθρώπους της ΑΕΚ για τα πόσα και ποια είναι τα κρούσματα.

Να θυμίσουμε ότι έχουν ήδη κορωνοϊό οι Μπακάκης, Μάνταλος, Σβάρνας, Χνιντ και Σάκχοφ και πέντε μέλη του τιμ στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.