Header Ads


«Φορτσάρει» για Άρη ο Σιμόες!

«Φορτσάρει» για Άρη ο Σιμόες!


Αποφασισμένος να τους «τρελάνει» όλους είναι ο Αντρέ Σιμόες - Θέλει να παίξει με Άρη!
Ενισχυμένη θα εμφανιστεί η ΑΕΚ στο ματς με τον Άρη την Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης». 

Πέρα από τον Νταμιάν Σιμάνσκι και τον Χρήστο Αλμπάνη, που συμμετέχουν εδώ και μέρες στις προπονήσεις και θα είναι διαθέσιμοι στο προσεχές ματς πρωταθλήματος, η «Ένωση» ενδέχεται να έχει τουλάχιστον στην αποστολή και τον Αντρέ Σιμόες.

Οι αρχικές εκτιμήσεις ανέφεραν πως ο Πορτογάλος μέσος θα έμενε εκτός δράσης μέχρι και τα μέσα Νοεμβρίου, ωστόσο ξεπέρασε γρήγορα τη θλάση και σήμερα αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης. Αν όλα πάνε καλά, θα είναι στην αποστολή για το ματς με τον Άρη και δεδομένου ότι Κρίστισιτς και Σάχοφ παίζουν ασταμάτητα εδώ και πέντε ματς (και αναμένεται να συμβεί το ίδιο και κόντρα στην Ζόρια), δεν είναι απίθανο να πάρει και χρόνο συμμετοχής.

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι θα είναι έτοιμος για ενδεκάδα απέναντι στην Ζόρια, ενώ στην αποστολή μπορεί να μπει και ο Αλμπάνης, όχι όμως και ο Σιμάνσκι που δεν είναι δηλωμένος στην Ευρώπη (καθώς επέστρεψε σχεδόν ένα μήνα νωρίτερα από ό,τι έλεγαν οι εκτιμήσεις). Σε καλό δρόμο είναι και η επιστροφή του Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος μετά το ματς με την Ζόρια θα μπει στις προπονήσεις και μετά τη διακοπή θα είναι στη διάθεση του Μάσιμο Καρέρα.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.