Header Ads


Esports: Έχασε έδαφος η ΑΕΚ (vid)

Esports: Έχασε έδαφος η ΑΕΚ (vid)


Μακριά από το καλό της πρόσωπο έμεινε η ΑΕΚ που ηττήθηκε από Yellow Hell (0-1) και WGL (3-2) για την 17η και 18η αγωνιστική του Πρωταθλήματος PES. Η “Ένωση” παρά τις χαμένες ευκαιρίες, δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιο βαθμό χάνοντας πολύτιμο έδαφος στην πορεία της για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Κόντρα στους Yellow Hell, οι “κιτρινόμαυροι” έμειναν πίσω στο σκορ μόλις στο 4′. Στη συνέχεια του ημιχρόνου η ΑΕΚ έχασε σημαντικές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το χαμένο τετ α τετ του Rudovic στο 36′ και ένα σουτ στις καθυστερήσεις. Όμοια ήταν η εικόνα και στο δεύτερο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν αρχικά κοντά στο 0-2 και στη συνέχεια την “Ένωση” να κερδίζει έδαφος και να φτάνει σε δοκάρι στο 71′. Το 0-1 έμεινε μέχρι τέλους.

Στο δεύτερο παιχνίδι, κόντρα στη WLG, η ΑΕΚ αν και θεωρητικά ήταν αουτσάιντερ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και με σωστές τοποθετήσεις ανέβασε ρυθμούς. Στο 32′ ο Πάτσης με όμορφο σουτ έκανε το 0-1 δίνοντας προβάδισμα στο “Δικέφαλο”. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, ωστόσο, καθώς μέχρι να βγει το ημίχρονο οι “κιτρινόμαυροι” δέχθηκαν 3 τέρματα. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ δεν το έβαλε κάτω και κυνήγησε τη μείωση του σκορ. Τελικά, στο 71′ με πέναλτι ο Πάτσης μείωσε σε 3-2, χωρίς όμως η ομάδα μας να πετύχει κάτι παραπάνω.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ΑΕΚ, τη Δευτέρα (30/11) όταν και αντιμετωπίζει τους Wizart Volos και το Trivellato για την 19η και 20η αγωνιστική του Πρωταθλήματος PES.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ζητήσουμε συγγνώμη καθώς λόγω τεχνικού προβλήματος ο αγώνας κόντρα στη WLG δεν κατέστη δυνατό να προβληθεί σε live streaming.

ΑΕΚ – Yellow Hell 0-1
ΑΕΚ (Πάτσης): Λαγκώνης, Κοσκορέλλος Γ., Faber, Πάτσης, Μπούρας, Πανταζής, Γλετζάκος, Αθανασιάδης, Rudovic, Παπαδόπουλος, Γάσπαρης.

WLG – AEK 3-2
Σκόρερ: Πάτσης (2).
ΑΕΚ (Πάτσης): Λαγκώνης, Κοσκορέλλος Γ., Κοσκορέλλος Κ., Faber, Πανταζής, Γλετζάκος, Πάτσης, Αθανασιάδης, Rudovic, Galstyan.

Παρακολουθήστε ξανά την αναμέτρηση κόντρα στους Yellow Hell:
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.