Header Ads


Τα τρία σενάρια για Λιβάγια - Ολιβέιρα!

Τα τρία σενάρια για Λιβάγια - Ολιβέιρα!


Τα τρία σενάρια για τον Πορτογάλο και και τον Κροάτη επιθετικό.
Ο Μάρκο Λιβάγια έκανε «όργια» χθες απέναντι στη Ζόρια στο ματς για τους ομίλους του Europa League. 

Από την άλλη ο Μάρκο Ολιβέιρα δεν ήταν στην αποστολή της ΑΕΚ. Και οι δύο παίκτες, όμως, συζητάνε για την ομάδα για την ανανέωση των συμβολαίων τους.

Η εφημερίδα Sportime παρουσιάζει τα τρία σενάρια για τους δύο επιθετικούς της Ένωσης. «Στην ΑΕΚ προετοιμάζονται για φυγή των Ολιβέιρα, Λιβάγια. Για την ακρίβεια, για μη ανανέωση. Τουλάχιστον με τους όρους που αμφότεροι αξίωσαν.

Οπότε, τρία τα σενάρια. Πρώτον, πώληση άμεση, ακόμη και αποδέσμευση τον Ιανουάριο. Δεύτερον, ολοκλήρωση της σεζόν και αποχώρηση Πορτογάλου και Κροάτη το καλοκαίρι. Όχι ευκταίο, όχι – τη δεδομένη στιγμή – επιθυμητό, πιθανώς όμως χρήσιμο. Και εδώ κολλάει το τρίτο σενάριο, αυτό δηλαδή της αναπροσαρμογής, της αναθεώρησης.

Όχι εκ μέρους του συλλόγου, αυτή δεν αλλάζει. Εκ μέρους των δύο ποδοσφαιριστών, η προσδοκία δηλαδή να «εξορθολογήσουν» τις απαιτήσεις τους. Δύσκολο, ως απίθανο, αλλά καταγράφεται ως σενάριο Έτσι κι αλλιώς, ο Ίβιτς, είναι ήδη έτοιμος, με επιλογές για κάθε σενάριο».

Όπως καταλαβαίνετε, αν ισχύουν οι πληροφορίες της εφημερίδας, η Ένωση ετοιμάζεται για ένα σίριαλ με τα συμβόλαια των δύο ποδοσφαιριστών που σίγουρα ο Μάσιμο Καρέρα θα ήθελε να τους έχει στην ομάδα του αφού του προσφέρουν πολλές λύσεις. Έστω, κι αν ο Λιβάγια είναι ιδιόρρυθμος χαρακτήρας, έστω κι αν ο Ολιβέιρα περνάει μια περίοδο ντεφορμαρίσματος.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.