Header Ads


Πάει για βασικός με ΠΑΟΚ ο Χνιντ!

Πάει για βασικός με ΠΑΟΚ ο Χνιντ!


Ο Νασίμ Χνιντ θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να είναι βασικός στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!
Με αρκετά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Μια από τις θέσεις που χρειαζόταν επιτακτικά ενίσχυση ήταν το κέντρο της άμυνας. Μετά την αποχώρηση του Όγκνιεν Βράνιες η Ένωση έμεινε με τους Τσιγκρίνσκι, Σβάρνα, Λάτσι και Οικονόμου. Οι άνθρωποι της ομάδας ήθελαν να έρθει ένας ποδοσφαιριστής που να διακρίνεται για τον δυναμισμό του και το σκληρό παιχνίδι. Ο Ίλια Ίβιτς εξέτασε αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και τελικά κατέληξε στον Νασίμ Χνιντ.

Ο νεαρός στόπερ ήρθε στην ομάδα και ήδη έχει πάρει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής του. Σε αυτά έδειξε καλά στοιχεία, αλλά την ίδια στιγμή δεν φάνηκε να έχει προσαρμοστεί πλήρως. Ωστόσο όσο περνάει ο καιρός δείχνει όλο και καλύτερος και στην ΑΕΚ πιστεύουν ότι δεν θα αργήσει η ώρα να που θα διεκδικεί τη φανέλα βασικού. Βέβαια ο ανταγωνισμός στις θέσης του κέντρου της άμυνας είναι μεγάλος και ο 23χρονος θα πρέπει να δουλέψει διπλά.

Φαβορί για βασικός κόντρα στον ΠΑΟΚ
Με αρκετά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Μεταξύ άλλων στα «πιτς» βρίσκεται ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, που ακολούθησε και χθες ατομικό πρόγραμμα. Εφόσον δεν αλλάξει κάτι… δραματικά, η παρουσία του Χνιντ στην ενδεκάδα απέναντι στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο και το ερώτημα πλέον θα πρέπει να αφορά μόνο στον παρτενέρ του.

Ο Καρέρα περιμένει να δει σε τι κατάσταση θα επιστρέψει ο Σβάρνας από την Εθνική ομάδα, όπου πιθανώς να αγωνιστεί ξανά βασικός την Τετάρτη. Αν διαπιστώσει πως έχει καταπονηθεί, τότε είναι πιθανό να αποτελέσει δίδυμο με τον Χνιντ ο Νεντελτσιάρου, ειδάλλως θα πάρει θέση δίπλα του ο Έλληνας στόπερ. Ενδιαφέρον έχει να δούμε και τις άλλες επιλογές του Μάσιμο Καρέρα καθώς θα πρέπει να διαχειριστεί δυο μεγάλα κεντά. Πρόκειται για τον Πέτρο Μάνταλο που είναι τιμωρημένος μετά την κόκκινη που αντίκρισε κόντρα στον Ατρόμητο και φυσικά τον Λιβάι Γκαρσία που είναι εκτός με τραυματισμό. Υποψήφιοι για τα άκρα της επίθεσης είναι ο Μαχαίρας και ο Τάνκοβιτς που αποκτήθηκε την τελευταία μέρα των μεταγραφών.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.