Header Ads


ΑΕΚ: Τα μεγάλα ρεκόρ που την οδήγησαν στο δεύτερο τελικό του Basketball Champions League!

ΑΕΚ: Τα μεγάλα ρεκόρ που την οδήγησαν στο δεύτερο τελικό του Basketball Champions League!


Η ΑΕΚ ισοπέδωσε τη Σαραγόσα και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Basketball Champions League!
Η ΑΕΚ του Ηλία Παπαθεοδώρου θα παίξει στο δεύτερο τελικό της διοργάνωσης σε τρία χρόνια, κάτι που έκανε το 2018 και πάλι στο ΟΑΚΑ όταν κατέκτησε το πρώτο της τρόπαιο στο BCL και τρίτο στην ευρωπαϊκή ιστορία της.
Διαβάστε τα άκρως ενδιαφέροντα ρεκόρ και στατιστικά από τον ημιτελικό της Παρασκευής στο Final-8 του Basketball Champions League που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ:
  •  Η ΑΕΚ θα παίξει στον δεύτερο τελικό της στο BCL μετά από εκείνο του 2018 και θα είναι η ομάδα που μαζί με την Τενερίφη έχουν τις περισσότερες παρουσίες σε τελικό (2).
  • Οι 99 πόντοι της ΑΕΚ είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση σε ημιτελικό BCL, αλλά είναι η ίδια ομάδα που έχει και την καλύτερη επίδοση, μετά τους 100 που πέτυχε στο Φάιναλ Φορ της Αθήνας το 2018 κόντρα στη Μονακό.
  • Η διαφορά των 24 πόντων είναι η μεγαλύτερη που έχει καταγραφεί σε ημιτελικό του BCL.
  • H AEK ευστόχησε σε 38 σουτ εντός παιδιάς, που είναι η καλύτερη επίδοση της Ένωσης σε αγώνα του BCL. Επίσης, η ΑΕΚ είχε 58% στα σουτ εντός παιδιάς (38/66), που είναι το δεύτερο καλύτερο ποσοστό της σε παιχνίδι του BCL μετά το 60% που είχε γράψει με την Ορτέζ.
  • Η ΑΕΚ σημείωσε 90 η περισσότερους πόντους και στους τέσσερις αγώνες που έχει δώσει στα πλέι οφς του BCL τη φετινή σεζόν. Στα προηγούμενα 14 παιχνίδια πλέι οφς για το BCL είχε σημειώσει 90 πόντους μόνο δύο φορές.
  • Ο Κιθ Λάνγκφορντ έγινε ο πρώτος παίκτης που έφτασε στους 300 πόντους στη διοργάνωση στη φετινή σεζόν. Μετά και το ματς με την Σαραγόσα έχει 309, που το φέρνει στην 5η θέση στην ιστορία της διοργάνωσης.
  • Ο Τάιρις Ράις (18π. και 5ασ., σε 16 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα συμμετοχής) έγινε ο πρώτος παίκτης με 15+ πόντους και 5+ ασίστ σε συμμετοχή μικρότερη των 20 λεπτών.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.