Header Ads


To «κόλπο γκρόσο» του Ίβιτς στο κέντρο!

To «κόλπο γκρόσο» του Ίβιτς στο κέντρο!


Η ΑΕΚ κλείνει τον Σάκχοφ αλλά ο Ίλια Ίβιτς παλεύει και προσπαθεί για μια… βόμβα στο χώρο του κέντρου - Ποιος είναι, τι σχέση έχει ο Ραντόνια!
Η ΑΕΚ πάει να κλείσει τον Γεβγέν Σάκχοφ, πρώην άσο του ΠΑΟΚ, ωστόσο παράλληλα ο Ίλια Ίβιτς το παλεύει και για μια… βόμβα.
Γράφτηκε πριν από λίγες ημέρες πως ο Ίλια Ίβιτς προσπαθεί το κόλπο γκρόσο με τον Μάρκο Γκρούγιτς. Τον 24χρονο μέσο της Λίβερπουλ, που είχε αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή Κλοπ, που την τελευταία 2ετία αγωνιστηκε δανεικός στην Μπουντεσλίγκα για λογαριασμό της Χέρτα και οι "ρεντς" τον κοστολογούν στα 20 εκατ. ευρω (λέμε τώρα).

Ο Γκρούγιτς είναι από τα πάνω ράφι αλλά πολύ δύσκολη περίπτωση, που χρειάζεται υπομονή, τύχη και τα κατάλληλα κονέ ώστε στο τέλος του μηνός μπας και καταφέρεις να τον πάρεις δανεικό. Ο Ιλια Ιβιτς, λοιπόν, ποντάρει πολλά στον Φάλι Ραμαντάνι, τον Κοβάρο μεγαλοατζέντη και στον κουμπάρο του Νίκολα Ντάμιανατς, που είναι οι ιδιοκτήτες της Lian Sports Group και τον... στηρίζουν.

Άλλωστε ο Ραντόνια, ο ταλαντούχος μέσος της Ντιναμό Ζαγκρεμπ που έφερε στην ΑΕΚ ο Ιβιτς, πελάτης του Ραμαντάνι είναι (για την ακρίβεια συνεργάτη του).

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.