Header Ads


Ο «εκλεκτός» του Ίβιτς για στόπερ!

Ο «εκλεκτός» του Ίβιτς για στόπερ!


Ποιος Βράνιες; Η ΑΕΚ φορτσάρει και για στόπερ - Μεγάλος στόχος σπουδαίος κεντρικός αμυντικός από τη Γαλλία!
Επειτα από το σοκ του τελικού, η ΑΕΚ κινείται για να ενισχυθεί σε όλα τα επίπεδα. Επειτα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λιβάι Γκαρσία με ποσό ρεκόρ για τη σύγχρονη εποχή και τη συμφωνία με τον Γεβγιέν Σακχόφ, οι «κιτρινόμαυροι» προχωρούν για ενίσχυση και στο κέντρο της άμυνας.

Η ΑΕΚ βλέπει (ξανά) Γκάμπριελσεν!

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, στην ΑΕΚ βλέπουν με ενδιαφέρον την περίπτωση του 28χρονου Νορβηγού  στόπερ, Ρούμπεν Γκάμπριελσεν!

Ο Ρούμπεν Γκάμπριελσεν δεν είναι…νέος στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, καθώς το όνομα του βρέθηκε στο προσκήνιο για την Ενωση από το περασμένο καλοκαίρι. Τότε ο Νορβηγός ανήκε στη Μόλντε, ως αρχηγός της οποίας μάλιστα αγωνίστηκε κόντρα στον Αρη στα περυσινά προκριματικά του Europa League. Ο Γκάμπριελσεν έμενε ελεύθερος στο τέλος του ΄19, αλλά τότε η ΑΕΚ δεν έκανε την κίνηση της και στράφηκε στο δανεισμό του Βράνιες από την Αντερλεχτ.

Επειτα από το άδοξο φλερτ με την ΑΕΚ, ο Γκάμπριελσεν μεταγράφηκε στη Γαλλία και την Τουλούζ. Εκανε εννιά συμμετοχές, αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει το μοιραίο και η Τουλούζ υποβιβάστηκε. Τα οικονομικά προβλήματα είναι πολλά για τους Γάλλους, που θέλουν να απαλλαχθούν από κάποια βαριά συμβόλαια. Μέχρι τώρα πάντως, ο Γκάμπριελσεν παίζει κανονικά – ως αρχηγός κιόλας – στα τρία πρώτα ματς της Ligue 2.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.