Header Ads


Τα πλάνα του Καρέρα για τον τελικό!

Τα πλάνα του Καρέρα για τον τελικό!


Τα πλάνα του Μάσιμο Καρέρα - Τι δοκίμασε στη τελευταία προπόνηση, ποιες είναι οι σκέψεις του!
Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με προπόνηση στο Πανθεσσαλικό στάδιο το βράδυ της Παρασκευής χωρίς προβλήματα. Σε αυτήν συμμετείχαν και οι 22 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή, με τους κιτρινόμαυρους να αποσύρονται έπειτα σε ξενοδοχείο του Βόλου.
Ο Μάσιμο Καρέρα έχει εστιάσει όλες τις προηγούμενες μέρες σε σχηματισμό 4-3-3, με τις επιλογές του να είναι συγκεκριμένες φυσικά από τη στιγμή που στον τελικό έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο όσοι ποδοσφαιριστές ανήκαν στο ρόστερ της περσινής σεζόν.

Ο Τσιντώτας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Λόπες, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας και Μπακάκης τετράδα στην άμυνα, Σιμόες, Κρίστιτσιτς και μπροστά τους ο Μάνταλος στο κέντρο, αριστερά ο Λιβάια, δεξιά ένας εκ των Βέρντε - Αλμπάνη και στην κορυφή της επίθεσης ο Ολιβέιρα.

Φυσικά από τη στιγμή που ο Λάτσι έβγαλε τις δύο τελευταίες προπονήσεις, ο Καρέρα θα μπορούσε να διαμορφώσει το πλάνο του σε 3-5-2 με τον νεαρό Σλοβένο στόπερ να προστίθεται στο κέντρο της άμυνας, τον Παουλίνιο να παίζει δεξιά σε αυτήν την περίπτωση αντί του Μπακάκη και τον Βέρντε ή τον Αλμπάνη (ανάλογα με την επιλογή) να μένει εκτός ενδεκάδας. Ωστόσο το 4-3-3 είναι το επικρατέστερο.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.