Header Ads


Καρέρα στους παίκτες: «Οποιος δεν κάνει ότι ζητάω…»

Καρέρα στους παίκτες: «Οποιος δεν κάνει ότι ζητάω…»


Έκρηξη από τον Μάσιμο Καρέρα στα Σπάτα - Ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε - Όποιος δεν κάνει ότι ζητάει...εξέδρα!
Η ΑΕΚ έχασε τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Μάσιμο Καρέρα στην πρώτη προπόνηση μετά τον Βόλο «εξερράγη» στα αποδυτήρια των Σπάτων.
Ο Ιταλός προπονητής της Ενωσης ανέλυσε τον τελικό μέσα από 20λεπτο βίντεο στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα και έστειλε μήνυμα ιδιαίτερα στους παίκτες που δεν μπήκαν… ποτέ στο γήπεδο και είχαν αποκαρδιωτική εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό.

Μετά από το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό στο Βόλο είχε επικρατήσει σιωπή. Ούτε στα αποδυτήρια στο Πανθεσσαλικό, ούτε στην επιστροφή για την Αθήνα είπε το οτιδήποτε. Ο Ιταλός προπονητής της ΑΕΚ όμως στην πρώτη προπόνηση της ομάδας στα Σπάτα, ανέλαβε… δράση. Έδειξε βίντεο 20 λεπτών στους ποδοσφαιριστές του και έριξε… γκάζια.

«Οποιος δεν κάνει ότι ζητάω… »

Στα Σπάτα είδα φάσεις από τον τελικό, φάσεις όπου οι «κιτρινόμαυροι» δεν τα έκαναν καλά… Ο Ιταλός προπονητής της ΑΕΚ μιλώντας στους «κιτρινόμαυρους» για την φάση του γκολ του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς σχολίασε «Από την στιγμή που χάνουμε την μπάλα όλα πάνε λάθος. Αργήσαμε να αντιδράσουμε για να την πάρουμε ξανά. Ήταν λάθος που δεν πήγε αμυντικός πάνω στον παίκτη του Ολυμπιακού που σκοράρει. Δείτε την συμπεριφορά της ομάδας».

Ο Μάσιμο Καρέρα μάλιστα στα Σπάτα εξερράγη στα αποδυτήρια του προπονητικού κέντρου των Σπάτων και επειδή είδε συμπεριφορές και εικόνες που δεν του άρεσαν έστειλε το δικό του μήνυμα. «Είδα πράγματα που δεν μου αρέσουν καθόλου. Οποιος δεν κάνει ότι ζητάω, θα κάθετε στην κερκίδα. Είναι απλό και ξεκάθαρο για όλους μας» είπε χαρακτηριστικά ο Καρέρα στους ποδοσφαιριστές του.

Η αλήθεια είναι ότι ο Καρέρα με την εμφάνιση στο Βόλο δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος και ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο το Σάββατο για την Super League και για αυτόν απέναντι στην Σεντ Γκάλεν την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου στην Ελβετία για το Europa League. Δύο ματς… κριτήριο για την συνέχεια και την ηρεμία του κλαμπ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.