Header Ads


Ανσαριφάρντ: «Υπόσχομαι να φροντίζω τη φανέλα της ΑΕΚ όπως την οικογένειά μου»

Ανσαριφάρντ: «Υπόσχομαι να φροντίζω τη φανέλα της ΑΕΚ όπως την οικογένειά μου»


Ο Ιρανός φορ εμφανίστηκε ενθουσιασμένος από τις πρώτες μέρες του στην ΑΕΚ και έδωσε μια υπόσχεση στους φίλους της Ένωσης
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε τη νέα εμφάνιση της ΑΕΚ με ένα σχόλιο!

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ δεσμεύτηκε στον κόσμο της ΑΕΚ να κάνει το παν για να συνεχιστεί η παράδοση των επιθετικών με το νούμερο «11» και υποσχέθηκε να φροντίζει τη φανέλα της ομάδας όπως την οικογένειά του. Ο Ιρανός φορ σε συνέντευξή του στην «Ώρα των Σπορ» έδειξε ενθουσιασμένος από τις πρώτες εντυπώσεις από την ομάδα, αλλά ζήτησε λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί πλήρως.

Αναλυτικά ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μίλησε για:

-τις πρώτες εντυπώσεις του από την ΑΕΚ: «Όλα μέχρι τώρα είναι φανταστικά. Σίγουρα θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να προσαρμοστώ στην τακτική της ομάδας και πρέπει να ενσωματωθώ. Θέλω να το κάνω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα».

-το ενδιαφέρον της ΑΕΚ να τον αποκτήσει το 2017: «Είναι αλήθεια ότι πριν πάω στον Ολυμπιακό υπήρξε ενδιαφέρον από την ΑΕΚ. Είχα μιλήσει με τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά δεν προχώρησε τότε. Από τότε όμως το είχα στο μυαλό μου και όλοι γνωρίζουν πόσο μεγάλο κλαμπ είναι η ΑΕΚ. Είναι τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να φορά τη φανέλα της».

-την κληρονομιά του «11»: «Ξέρω πως όλοι οι μεγάλοι σκόρερ της ΑΕΚ είχαν τη φανέλα με το 11 και τι σημαίνει αυτός ο αριθμός για την ομάδα. Θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ σε αυτή την ευθύνη. Υπόσχομαι στους φίλους της ΑΕΚ πως θα φροντίσω την κιτρινόμαυρη φανέλα όπως και την οικογένειά μου».

-την προοπτική να παίξει στο νέο γήπεδο: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την προοπτική του νέου γηπέδου. Θα είναι φανταστικό και ανυπομονώ να ετοιμαστεί το γήπεδο και να μπορέσουμε να παίξουμε εκεί».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.