Header Ads


Συγκινημένη η Έρρικα Πρεζεράκου - Ανέβασε βίντεο από το νοσοκομείο (vid)

Συγκινημένη η Έρρικα Πρεζεράκου - Ανέβασε βίντεο από το νοσοκομείο (vid)


Η Έρρικα Πρεζεράκου τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Κύθνο.
Δύσκολες ώρες περνά η Ολυμπιονίκης Έρρικα Πρεζεράκου, μετά το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη, ύστερα από τον τραυματισμό της στη θάλασσα από φουσκωτό σκάφος ανοιχτά της Κύθνου.
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε 3ήμερο στη Σαντορίνη με ένα σχόλιο!

Μέσα από το νοσοκομείο, η Έρρικα Πρεζεράκου ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την συμπαράστασή του.

«Χθες είχα ένα ατύχημα… Ευχαριστώ πολύ το Εθνικό Σύστημα Υγείας (EΣΥ) γιατί κατάφερα να έρθω πάρα πολύ γρήγορα από την Κύθνο. Είχα ένα πεντάωρο χειρουργείο, με τον γιατρό μου, τον κύριο Σπυρίδωνος που πραγματικά έκανε ότι καλύτερο μπορούσε. Εσείς με έχετε συγκινήσει πάρα πολύ με τα μηνύματά σας, με την υποστήριξή σας πραγματικά νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη που σας έχω στη ζωή μου», είπε η Έρρικα Πρεζεράκου.

Η πρώην πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ, άμεσα μεταφέρθηκε με όχημα του ΕΚΑΒ στο περιφερειακό ιατρείο Κύθνου, ενώ κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή της σε νοσοκομείο της Αθήνας και χειρουργήθηκε στο ΚΑΤ.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού: 

«Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κύθνου, για τον τραυματισμό 45χρονης ημεδαπής στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά ν. Κύθνου.

Ειδικότερα, η ανωτέρω, ενώ επέβαινε σε πνευστό Ε/Ρ-Τ/Χ σκάφος, έπεσε στη θάλασσα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της στο δεξί άνω άκρο.

Η 45χρονη, αρχικά μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Κύθνου και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε αεροδιακομιδή της σε νοσοκομείο των Αθηνών, όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Κύθνου».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.