Header Ads


«Ο ΠΑΟΚ ήθελε Ανσαριφάρντ - Δεν τον ενδιαφέρουν τα λεφτά!»

«Ο ΠΑΟΚ ήθελε Ανσαριφάρντ - Δεν τον ενδιαφέρουν τα λεφτά!»


Το μεγάλο ρίσκο και πώς θα δέσει με Λιβάγια και Ολιβέιρα!
Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στην περίπτωση του Καρίμ Ανσαριφάρντ ο Αντώνης Μανίκας, καθώς γνωρίζει άριστα τον Ιρανό επιθετικό που επιστρέφει στην Ελλάδα για την ΑΕΚ.
Αναλυτικά όσα είπε ο Αντώνης Μανίκας στο sportdog.gr:

Ποια στοιχεία του είχε ξεχωρίσει ο Ουζουνίδης στον Πανιώνιο; Γιατί κατέληξε στον Ολυμπιακό και όχι στον ΠΑΟΚ; Μπορεί να συνυπάρξει με Λιβάγια και Ολιβέιρα στην ίδια 11άδα; 

«Ο Ανσαριφάρντ είναι πολύ ποιοτικός φορ, τον είχαμε δει από όταν έπαιζε στην Ισπανία, είχαμε κάνει σκάουτινγκ αρκετό καιρό μέσω πλατφόρμας, όσο ήταν στην Οσασούνα. Δεν είχε σκοράρει και ηταν ένα ρισκο που είχε πάρει ο Ουζουνίδης τότε. Το οποίο όμως απέδωσε και αυτό έχει σημασία. Ο σωματότυπός του κανονικός, ένα αθλητής γύρω στο 1,85, έχει το χάρισμα ότι κινείται πολύ καλά έξω από την περιοχή, δεν είναι στατικός, έχει καλό οδήγημα μπάλας και η κίνηση μέσα στην περιοχή είναι στη φάση του γκολ. Πολύ καλός, ποιοτικός, με παραστάσεις και από την εθνική ομάδα του Ιράν. Έχει καλή κίνηση και το πιο σημαντικό είαι η καλή του προσωπικότητα. Είναι πολύ επικοινωνιακός, καλής ποιότητας ως άνθρωπος, ξεχωρίζει και δένεται με την ομάδα».

Όταν είχε πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό υπήρχε ενδιαφέρον και από άλλη ομάδα;

«Υπήρχε ενδιαφέρον και από τον ΠΑΟΚ, τότε, αλλά από τον Ολυμπιακό είχαν δείξει ότι τον ήθελαν περισσότερο και είχαν καταθέσει πολύ καλή προσφορά». 

Την τελευταία σεζόν δεν τα πήγε και πολύ καλά - Μπορεί σε ένα οικείο περιβάλλον όπως είναι η Σούπερ Λιγκ να επανέλθει;

«Είναι παιδί δεν δίνει σημασία στα χρήματα αλλά στην ποιότητα ζωής. Θεωρώ ότι αυτό έπαιξε ρόλο και για αυτό ίσως θέλει να φύγει από την ομάδα του και να έρθει. Έπειτα δεν χωράει αμφιβολία ότι το ευρωπαϊκό περιβάλλον και πολύ περισσότερο η Σούπερ Λιγκ του είναι οικεία και δεν χρειάζεται χρόνο για να επανέλθει».  

Μπορούμε να κάνουμε σύγκριση σε σχέση με τους Ολιβέιρα και Λιβάγια; 

«Νομίζω και είναι τρία φορ που έχουν εντελώς διαφορετικά στοιχεία για να μπορέσουμε να τους συγκρίνουμε. Δεν μπορώ να κάνω απλοϊκή σύγκριση, αλλά και τρία παιδιά είναι καλοί και έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα συνυπάρξουν στην AΕΚ». 

Με ποιον ταιριάζει καλύτερα στην 11άδα της ΑΕΚ ο Ανσαριφάρντ; 

«Αυτό είναι θέμα συστήματος για τις ομάδες. Το πώς θέλει να παίξει κάθε προπονητής δηλαδή. Για εμένα, πάντως, είναι σημαντικό ότι ο Καρίμ είναι τρομερό παιδί, επικοινωνιακός, δένεται με την ομάδα και έχει ποιότητα ως άνθρωπος. Είναι πολύ σημαντικά στοιχεία αυτά».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.