Header Ads


Η «σφήνα» Ίβιτς στον Τσούμιτς του Ολυμπιακού!

Η «σφήνα» Ίβιτς στον Τσούμιτς του Ολυμπιακού!


Ο Ίλια Ίβιτς θέλει να «μπλοκάρει» την μετακίνηση του Τσούμιτς στη Λεγκανές - Ποιον παίκτη της ΑΕΚ θέλει να πουλήσει εκεί!
Η Λεγκανές είναι η ομάδα που ο Ίλια Ίβιτς είχε πάει τον Δημήτρη Σιόβα ως μάνατζέρ του από τον Ολυμπιακό, κρατήστε το αυτό.
Αναλυτικά το δημοσίευμα από το sportdog.gr:

Ο Ίλια Ίβιτς, που μπορεί πλέον ως τεχνικός διευθυντής να μην είναι ατζέντης του Σιόβα (ασυμβίβαστο το λέμε), αλλά ακόμη διαθέτει τις άκρες του στη Λεγκανές. Και επειδή θα πρέπει να πιστωθεί κι αυτός κάποια πώληση (βλέπετε στην υπόθεση Μπάρκα δεν είχε την παραμικρή συμμετοχή) ώστε και να κερδίσει πόντους στα μάτια του αφεντικού (Μελισσανίδη τον λένε), αλλά και να αυξήσει το διαθέσιμο μεταγραφικό μπάτζετ της ΑΕΚ, προσπαθεί να "σπρώξει" τον Ντανιέλε Βέρντε όπου μπορεί. Με πρώτη και καλύτερη την Λεγκανές! Αντιλαβού;

Είναι αλήθεια βέβαια και πως ο Βέρντε, όπως μου είπε ένα λαγωνικό ράτσας απο Ιταλία μεριά, "ψιλοθέλει να φύγει" κι αυτός. Αν κάνει κάτι εντύπωση είναι πως αυτό συμβαίνει με Ιταλό προπονητή στην AΕΚ. Δεν ξέρω την άποψη του Καρέρα για τον συμπατριώτη του, αν και δεν πρέπει να... τρελαίνεται, σίγουρα πάντως ο Iλια Ίβιτς δεν συμπεριλαμβάνεται στους φαν του Βέρντε. Είναι και το υψηλό του συμβόλαιο, αλλά και τα 700 χιλιάρικα που έσκασαν οι "κιτρινόμαυροι" στη Ρόμα το περασμένο καλοκαίρι. Κι άλλο Αραβία (έστω κι αν είναι πολλά τα λεφτά εκεί) κι άλλο Ισπανία για τα γούστα του Βέρντε (έχει ξαναπεράσει απο εκεί, δανεικός από τη Ρόμα στη Βαγιαδολίδ). Δεν τον πήραν άλλωστε και τα χρόνια αφού είναι μόλις 24.

Μόνο που από ότι φαίνεται ο Βέρντε έχει σοβαρό "ανταγωνιστή" για τη θέση του εξτρέμ στη Λεγκανές από άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα. Και μάλιστα λέγεται πως στη σχετική λίστα είναι πιο ψηλά από τον Ιταλό. Ο λόγος για τον Νικόλα Τσούμιτς, το Σερβάκι που τα... έσπασε αγωνιστικά με τη Ραντίνσκι στην οποία έπαιζε δανεικός από τον Ολυμπιακό. Τώρα ο Τσούμιτς έχει επιστρέψει στους "ερυθρόλευκους" και ο Πέδρο Μαρτίνς θα τον τσεκάρει στην προετοιμασία για να αποφασίσει αν θα του δώσει μια θέση στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ της νέας σεζόν ή θα ξαναπάρει φύλλο πορείας για νέο δανεισμό.

Ο Τσούμιτς όμως, ήδη έχει φτιάξει ονοματάκι στις ευρωπαϊκες αγορές και προσελκύει ενδιαφέρον ομάδων. Όπως της Λεγκανές, που επιμένει για την αποκτησή του από τον Ολυμπιακό. Και μένει να δούμε αν θα γίνει αυτό deal και κυρίως με ποια μορφή. Ως δανεικός ή ως αντάλλαγμα, γιατί παρά την απόκτηση του Χολέμπας δεν έχει καεί από τον Ολυμπιακό η υπόθεση Τζόναθαν Σίλβα, του αριστερού μπακ της Λεγκανές. Αντιλαβού;

Συνοψίζω για να το κλείσω πριν κουράσω: τι πιο ιντριγκαδόρικο ένας παίκτης της AΕΚ (Βέρντε) και ένας του Ολυμπιακού (Τσούμιτς), εξτρέμ και οι δύο, να είναι βασικοί υποψήφιοι για την ίδια θέση στη Λεγκανές, που με τη σειρά της μπορεί να πουλήσει παίκτη της στην Ελλάδα. Με τον Ολυμπιακό πάντως σταθερά τα τελευταία χρόνια να έχει πάρε δώσε με τη Λεγκανές (είχε και τον Γκερέρο δανεικό εκεί το τελευταίο 6μηνο).

Διαβάστε ακόμη: Μεταγραφή με...υπογραφή Ίβιτς κλείνει η ΑΕΚ!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.