Header Ads


Η Σέλτικ κατέθεσε πρόταση για Μπάρκα!

Η Σέλτικ κατέθεσε πρόταση για Μπάρκα!


Πόσα εκατομμύρια δίνει η Σέλτικ στην ΑΕΚ για Μπάρκα - Τι απάντησε η Ένωση!
Η πρόταση πάντως δεν ικανοποίησε την ΑΕΚ καθώς έφτασε τα 3,5 εκατ.ευρώ συν 1 εκατ.ευρώ ακόμη με μορφή μπόνους. Ένα ποσό που επουδενί δεν ικανοποιεί τα «θέλω» της ΑΕΚ που έχει βάλει στόχο την πώληση του Μπάρκα με 7-8 εκατ.ευρώ.
Η Ενωση λοιπόν διεμήνυσε στους Σκωτσέζους ότι το ποσό δεν είναι στα στάνταρ που έχει θέσει και πλέον περιμένει το επόμενο βήμα των «Κελτών» που αυτό το καλοκαίρι έχουν αποφασίσει να κάνουν αγορά τερματοφύλακα.

Κοντά Σέλτικ-Μπάρκας

Οι πληροφορίες του Sportime πάντως αναφέρουν ότι η Σέλτικ με τον Μπάρκα έχουν έρθει πολύ κοντά αναφορικά με το συμβόλαιο του Ελληνα τερματοφύλακα και απομένει να τα βρουν οι δύο ομάδες για το ποσό πώλησης του.

Για την Σέλτικ πάντως, όπως αναφέρουν στην Σκωτία, πέραν του Μπάρκα υπάρχουν στην λίστα και τα ονόματα του Ντέιβιντ Μάρσαλ της Γουίγκαν και του Τζο Χαρτ, ενώ ο προπονητής Νιλ Λένον έχει ζητήσει την απόκτηση δύο τερματοφυλάκων καθώς οι Κέλτες έχουν μείνει με έναν, τον 28χρονο Σκοτ Μπέιν. Και μάλιστα η Σέλτικ πρέπει να κινηθεί άμεσα διότι θα συμμετάσχει στα προκριματικά του Champions League για την σεζόν 2020/21.

Η ΑΕΚ βεβαίως απαιτεί ένα ποσό κοντά στα 7-8 εκατ.ευρώ για να πουλήσει τον Μπάρκα, έχοντας συμβόλαιο μαζί του μέχρι το 2022. Και ήδη είναι έτοιμη έχοντας εδώ και τρία χρόνια και… ζεστό τον Παναγιώτη Τσιντώτα για να γίνει Νο1 (14 ματς φέτος-41 συνολικά με την ΑΕΚ), ενώ αποκτήθηκε για τρίτη λύση και ο Γιώργος Αθανασιάδης από τον Αστέρα Τρίπολης το περασμένο καλοκαίρι.

sportime.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.