Header Ads


Europa Conference League: Φαβορί η «Αγιά Σοφιά» για τον τελικό!

Europa Conference League: Φαβορί η «Αγιά Σοφιά» για τον τελικό!


Η ΕΠΟ θα προτείνει για τον τελικό του Europa Conference League την Αγιά Σοφιά!
Το πλάνο που είχε συζητηθεί από τις αρχές Ιουλίου ήταν να μην αποσυρθεί ο φάκελος για τον τελικό της διοργάνωσης.
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε 3ήμερο στη Λευκάδα με ένα σχόλιο!

Συμφωνήθηκε από τότε να μείνει ο φάκελος για τον τελικό του Europa Conference League 2023 αλλά να μην γίνει το ματς στο Παγκρήτιο.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, στο Δ.Σ. της Δευτέρας κρίθηκε σκόπιμο μία ειδική επιτροπή να συναντηθεί με ανθρώπους αρμόδιους για το Παγκρήτιο και να συζητηθεί έτσι μία πιθανότητα να γίνει εκεί ο τελικός. Στην ΕΠΟ πάντως συνεχίζουν να θεωρούν πως το γήπεδο αυτό έχει πρόβλημα. Παρόλα αυτά θα επανεξεταστεί η περίπτωσή του.

Στην περίπτωση που ξανά κριθεί ότι έχει προβλήματα και δεν προχωρούν τα έργα η βασική επιλογή θα είναι το νέο γήπεδο της ΑΕΚ (Αγιά Σοφιά με την εμπορική ονομασία OPAP Arena). Γενικά πάντως σε αυτήν την φάση η Αγιά Σοφιά είναι σε πρώτο πλάνο για τον τελικό του Κυπέλλου!

Χαρακτηριστικά στην επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρεται: «Ενόψει της υποψηφιότητας για τη διεξαγωγή του τελικού του Europa Conference League 2022 ή 2023 στο Ηράκλειο ορίστηκε επιτροπή, με επικεφαλής τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Ε. Γραμμένο και αποτελούμενη από τους κκ. Αντωνίου, Λασκαράκη, Θωμαίδη, Διακοφώτη και Δέδε, η οποία θα έχει συνάντηση με τους φορείς της πόλης, προκειμένου να διευκρινιστούν θέματα προϋπολογισμού και χρονοδιαγραμμάτων που άπτονται της τελικής δυνατότητας διεκδίκησης της διοργάνωσης του αγώνα. Εναλλακτική έδρα για τη διοργάνωση του τελικού προτείνεται η «OpapArena-Αγιά Σοφιά».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.