Header Ads


Μένει στην ΑΕΚ και υπολογίζεται κανονικά ο Μωραϊτης

Μένει στην ΑΕΚ και υπολογίζεται κανονικά ο Μωραϊτης


Ο νεαρός με το πέρασμα του από τον Κολοσσό και με τον τρόπο που δούλεψε στο διάστημα της διακοπής έπεισε τον Ηλία Παπαθεοδώρου να του δώσει την ευκαιρία στην ερχόμενη σεζόν.

Παίκτης της ΑΕΚ και την ερχόμενη σεζόν θα είναι ο Δημήτρης Μωραϊτης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τον Δημήτρη Μωραίτη τόσο αναλύοντας την παρουσία του στον Κολοσσό όσο και την σκληρή ατομική δουλειά που εκανε ο 21χρονος διεθνής γκαρντ σε όλο το διάστημα από την διακοπή των πρωταθλητάων μέχρι σήμερα.

Ο προπονητής της ΑΕΚ κρίνει, μετά και από συζητήσεις με τον παίκτη, πως ο Μωραίτης είναι έτοιμος να διεκδικήσει θέση αρχικά στη 12αδα και εν συνεχεία στο ροτέισον της ομάδας και έτσι η πρώτη μεγάλη επένδυση του Μάκη Αγγελόπουλου θα έχει την μεγαλύτερη ευκαιρία από την ημέρα που ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2015 να γίνει βασικό γρανάζι της ομάδας.

Οσοι τον έχουν δει το τελευταίο διάστημα κάνουν λόγο για πολύ μεγάλη βελτιωση σε όλους τους τομείς και σίγουρα η ερχόμενη σεζόν θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Δεδομένο είναι λοιπόν πως πλέον δεν υπάρχει καμία σκέψη για εκ νέου δανεισμό του διεθνή γκαρντ.

*aek365.org
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.