Header Ads


Μπάουερ: «Ήρθα στην ΑΕΚ για τίτλους»

Μπάουερ: «Ήρθα στην ΑΕΚ για τίτλους»


Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο με όλους τους παίκτες, νέους και παλιούς να εμφανίζονται απόλυτα συνειδητοποιημένοι για τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει το τμήμα.

Ένα από τα νέα αστέρια της φετινής ΑΕΚ, ο τερματοφύλακας Τόμας Μπάουερ μίλησε αποκλειστικά στην «Ώρα» για αυτό το νέο ξεκίνημα και εμφανίστηκε πολύ χαρούμενος για το κλίμα που συνάντησε στην ομάδα και ξεκαθάρισε πως ήρθε για να κατακτήσει τίτλους: «Είμαστε όλοι εδώ, είμαστε έτοιμοι για να δουλέψουμε για να κατακτήσει η ΑΕΚ τίτλους. Θα πάρουμε μέρος σε τρεις διοργανώσεις, το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και την Ευρώπη και θέλουμε να πάμε για τους τίτλους και στις τρεις.

Η ομάδα διαθέτει ποιότητα και αθλητές υψηλού επιπέδου» σχολίασε αρχικά ενώ αναφερόμενος στην απόφαση του να δεχτεί την πρόταση της ΑΕΚ τόνισε: «Είχα διαφορετικές προτάσεις από διάφορες χώρες αλλά ήταν δύσκολη απόφαση να επιλέξω αλλά είμαι απόλυτα σίγουρος ότι έκανα την σωστή απόφαση για μένα και την οικογένεια μου. Περάσαμε μια εβδομάδα στην Αθήνα και είμαστε ήδη ερωτευμένοι με την πόλη. Είχαμε και την πρώτη προπόνηση της ομάδας και ήδη μου αρέσει πολύ που βρίσκομαι εδώ. Έκανα την καλύτερη επιλογή».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.