Header Ads


Ισπανικό και Πορτογαλικό ενδιαφέρον για Μπάρκα!

Ισπανικό και Πορτογαλικό ενδιαφέρον για Μπάρκα!


Η Σέλτικ έρχεται για Μπάρκα με νέα πρόταση αλλά υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από ομάδες της Ισπανίας και της Πορτογαλίας!
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε 3ήμερο στη Λευκάδα με ένα σχόλιο!

Ο Βασίλης Μπάρκας είναι ο βασικός στόχος της Σέλτικ για την θέση κάτω από τα δοκάρια με τον Ρόμπιν Ολσεν να ακολουθεί για τους Κέλτες.

Ο Μπάρκας με την Σέλτικ είναι πολύ κοντά αναφορικά με το συμβόλαιό του (περίπου στα 600.000 ευρώ ετησίως) και στην Ενωση αναμένουν τη νέα βελτιωμένη πρόταση των Σκωτσέζων μετά την πρώτη (3,5+1 εκατ.ευρώ μπόνους) που πήρε αρνητική απάντηση.

Η πληροφόρηση αναφέρει ότι η ΑΕΚ περιμένει σύντομα τη νέα πρόταση των Κελτών κοντά στα 5 εκατ.ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης περίπου στο 15%. Εκεί θα είναι και το… κλειδί για την υπόθεση, η στάση της ΑΕΚ σε αυτή την πρόταση. Οσο πλησιάζει η Σέλτικ στα 7-8 εκατ.ευρώ που ξεκίνησε η ΑΕΚ, τόσο μπορούμε να πούμε ότι θα προχωρήσει η υπόθεση.

Ομως σύμφωνα με πληροφορίες για τον Μπάρκα προέκυψε εσχάτως ενδιαφέρον και από την Ιβηρική (Πορτογαλία και Ισπανία) και συγκεκριμένα από ομάδα που τον θέλει και φάνηκε… ζεστή για τον Ελληνα γκολκίπερ της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ κρατά στάση αναμονής και εκτιμά το ενδιαφέρον που έρχεται από την αγορά για τον Μπάρκα. Σε κάθε περίπτωση η Ενωση γνωρίζει ότι αυτό είναι το πιο κρίσιμο καλοκαίρι για την πώληση του 26χρονου Ελληνα τερματοφύλακα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.