Header Ads


Ανδριόπουλος: «Η "Αγιά Σοφιά" θα είναι μια ποδοσφαιρική αρένα!» (vid)

Ανδριόπουλος: «Η "Αγιά Σοφιά" θα είναι μια ποδοσφαιρική αρένα!» (vid)


Ο Project Manager της «Αγιά Σοφιάς», Δημήτρης Ανδριόπουλος, μίλησε στο OPEN και την εκπομπή «Total Football» για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, την «Αγιά Σοφιά».
Αναλυτικά όλα όσα είπε για την «Αγιά Σοφιά»:

«Η 7ετία αυτή δε μοιάζει σαν αιώνας, αντιθέτως πέρασε γρήγορα, το καλό ήταν οτι ξέραμε πως τον Μάιο του 2013 τις δυσκολίες που είχε. Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι, να κάνουμε τον μαραθώνιο που αντιστοιχούσε στο έργο, αυτή την 7ετια.

Παρακολουθώντας την κατασκευή από την 1η μερα, διαπιστώσαμε πως ο σχεδιασμός πετύχαινε, έχουμε μια ικανοποίηση, πως αυτό που βλέπουμε δημιουργεί μια αρένα, που θα έχει πάρα πολύ καλή αναπαραγωγή ήχου

Αυτό μας οδήγησε να κάνουμε την χωρητικότητα σε δύο διαζώματα περίπου 16.000 το καθένα, κάτι που δημιούργησε τις τέλειες γωνίες θέασης.

Αυτό που ήταν πρωτόγνωρο για μας, ήταν το πάθος της προσφυγιάς, το πάθος ήταν να θυμίζει το γήπεδο κάτι στην προσφυγιά, στους πρόσφυγες από την ιστορία τους

Δεν μπορώ να προβλέψω αναποδιές ή εμπόδια που δεν θα παίζει η ΑΕΚ εδώ την μεθεπόμενη περίοδο, του χρόνου τον Ιούλιο να μιλάμε για το άνοιγμα του γηπέδου».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.