Header Ads


Βέρντε: «Θέλω να επιστρέψω στην Ισπανία»

Βέρντε: «Θέλω να επιστρέψω στην Ισπανία»


Ο Ιταλός εξτρέμ της ΑΕΚ, Ντανιέλε Βέρντε, με δηλώσεις του στη πατρίδα του, εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει στην Ισπανία.
«Απομένουν 12 ματς σε play-off και Κύπελλο. Έχουμε στόχο το Champions League και θα είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό. Πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι περάσαμε, η ζωή συνεχίζεται. Ελπίζουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, συμπεριλαμβανομένου και του ημιτελικού στο Κύπελλο» είπε αρχικά σε μέσα της πατρίδας του ο Ντανιέλε Βέρντε.

«Είναι πραγματικά εξαιρετικός, οι μέθοδοί του θυμίζουν τον Κόντε, με τον οποίο έχει δουλέψει. Αυτός ξέρει. Μου αρέσει να τρέχω χωρίς την μπάλα. Φέρνει εξαιρετικά αποτελέσματα, είναι κάτι που αποδίδει».

Όσον αφορά το μέλλον του: «Ελπίζω να ολοκληρώσω το πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και έπειτα το όνειρό μου είναι να επιστρέψω και να αγωνιστώ στην Ισπανία. Ο μεγαλύτερος στόχος είναι να γίνω ένας από τους καλύτερους παίκτες και για να το πετύχεις πρέπει να δουλέψεις. Πέρα από το ποδόσφαιρο, οι Ισπανοί είναι σαν εμάς τους Ιταλούς, και αγαπώ τη ζωή εκεί από τότε που ήμουν παιδί. Βέβαια θα επέστρεφα και στην Ιταλία. Δεν θα απέρριπτα μια καλή πρόταση».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.