Header Ads


Superleague is back: Τι αξίζει για ποντάρισμα by Λάμπρος Γκαραγκάνης

Superleague is back: Τι αξίζει για ποντάρισμα by Λάμπρος Γκαραγκάνης



Κορυφαίες συμβουλές για το live στοιχημα

Η Super League 1 ανοίγει την αγωνιστική της πύλη μετά από 96 ημέρες, λόγω της πανδημίας. Το Πρωτάθλημα ολοκλήρωσε την κανονική του περίοδο την 1η Μαρτίου, με τη διεξαγωγή της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής. Το Σάββατο 6 Ιουνίου αρχίζει η διαδικασία των play off και play out, με χαρακτηριστικό τα πολλά ανοικτά μέτωπα. Όχι τόσο από πλευράς κατάταξης, αλλά εξαιτίας: α) της υπόθεσης συνιδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης, β) της εισήγησης για υποβιβασμό Ολυμπιακού και Ατρόμητου από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ (σύμφωνα με το άρθρο 27 περί προκαθορισμένου αποτελέσματος για στοιχηματικούς λόγους), γ) του ban της FIFA στον Άρη, δ) της απειροελάχιστης πιθανότητας να αρθεί η ευρωπαϊκή τιμωρία του Παναθηναϊκού και ε) της αβεβαιότητας που υπάρχει στη Super League 2 για τη συνέχισή της ή όχι. Παίζουν όλα τα σενάρια, επανέναρξης ή όχι, ακόμη και αυτό της αναδιάρθρωσης για τη 2η τη τάξει κατηγορία.

Πως θα γίνουν τα play off και play out;

Με τα υπάρχοντα δεδομένα, οι ομάδες των play out κατεβαίνουν με μέλημα την αποφυγή της 14ης θέσης που οδηγεί στον υποβιβασμό αλλά και της 13ης η οποία καταλήγει σε αγώνα διαβάθμισης με τη 2η της βαθμολογίας της Super League 2. Στα play off, με τον Παναθηναϊκό τιμωρημένο από την Ευρώπη, οι υπόλοιπες 5 ομάδες θα είναι αυτές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα στα Κύπελλα Ευρώπης τη σεζόν 2020/2021 (υπάρχει ο αστερίσκος στην υπόθεση του Άρη και οι προαναφερθείσες ιδιαίτερες υποθέσεις δικαστικής φύσης).

Η επανεκκίνηση της Super League 1 θα γίνει δίχως κόσμο στα γήπεδα, εκτός αν αλλάξει κάτι -με βάση την πρόταση του ΟΦΗ για παρουσία φιλάθλων στο 20% χωρητικότητας της κάθε έδρας- στη σύσκεψη του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με τον Πρόεδρο της Λίγκας Μηνά Λυσάνδρου την Τετάρτη (3/6). Κάθε ομάδα θα έχει το δικαίωμα 5 αλλαγών και κατάρτιση 20μελούς αποστολής αντί 18άδας. Θα υπάρχουν παύσεις ανάκτησης δυνάμεων σε όλα τα παιχνίδια (cooling breaks), υγειονομικό πρωτόκολλο που θα τηρείται για όλους τους συμμετέχοντες -έμμεσα ή άμεσα- σε κάθε αναμέτρηση, ενώ θα τροποποιηθούν όλα τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται στις 30 Ιουνίου. Θα εφαρμοστεί, δηλαδή, το ειδικό θεσμικό πλαίσιο που έθεσε η FIFA και υιοθέτησε η ΕΠΟ.
Διαβάστε το πλήρες άρθρο του Λάμπρου Γκαραγκάνη και περισσότερα προγνωστικά σήμερα στο Foxbet.gr

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.