Header Ads


«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Αλέις Γκαρσία!» (vids)

«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Αλέις Γκαρσία!» (vids)


Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Αλέις Γκαρσία της Μάντσεστερ Σίτυ!
Ισπανικό δημοσίευμα αποκαλύπτει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Αλέις Γκαρσία, ο οποίος αγωνίστηκε φέτος στη βελγική Μουσκρόν ως δανεικός από την Μάνστεστερ Σίτυ.
«Εκτός απ’ τη Βαγιαδολίδ ο Γκαρθία παρακολουθείται στενά επίσης από τις Οσασούνα, Γρανάδα και ΑΕΚ Αθηνών. Είναι μάλιστα πιθανό να βρίσκεται στην ατζέντα ακόμη περισσότερων συλλόγων, καθώς είναι μία ενδιαφέρουσα επιλογή στην αγορά και με μηδενικό κόστος. Η προτίμηση του Ισπανού χαφ είναι να γυρίσει στην πατρίδα του, αλλά μία καλή προσφορά από ξένο σύλλογο θα μπορούσε να του αλλάξει γνώμη. Επιπλέον, ο Γκαρθία δεν βιάζεται να κλείσει από τώρα σε κάποιον σύλλογο. Θα περιμένει να τελειώσουν τα πρωταθλήματα και κατόπιν να επιλέξει», αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας pucelafichajes.com.

Πρόκειται για ένα...πολυεργαλείο της μεσαίας γραμμής που μπορεί να αγωνιστεί ως 8αρι, 10αρι αλλα και στα πλάγια της μεσοεπιθετικής γραμμής. Όπως μπορείτε να δείτε και στα video, παρακάτω στην αρχή της καριέρας του, όταν πήρε την μεταγραφή στην Μάντσεστερ Σίτυ είχε χαρακτηριστεί ως «νέος Πίρλο» ή «νέος Μεντιέτα».

Τη φετινή χρονιά αγωνίστηκε στη Μουσκρόν και έκανε γεμάτη σεζόν, έχοντας 26 συμμετοχές, 5 γκολ και 3 ασίστ, με το συμβόλαιό του με την Μάντσεστερ Σίτυ να ολοκληρώνεται φέτος το καλοκαίρι.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.