Header Ads


Ο Φούντας «ξεπέρασε» τον Χάαλαντ και οδηγεί την Ραπίντ στο Champions League!

Ο Φούντας «ξεπέρασε» τον Χάαλαντ και οδηγεί την Ραπίντ στο Champions League!


Και άλλο γκολ ο Ταξιάρχης Φούντας, ο οποίος οδηγεί την Ραπίντ Βιέννης στην δεύτερη θέση του αυστριακού πρωταθλήματος και στο Champions League.
Αφού έκανε ένα μικρό «διάλειμμα» με ασίστ στο προηγούμενο παιχνίδι, ο Έλληνας επιθετικός πέτυχε το μοναδικό γκολ για την Ραπίντ Βιέννης στην εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Χάρτμπεργκ.
Μετά την διακοπή λόγω κορονοϊού, ο Φούντας μετράει τρία γκολ και τέσσερις ασίστ σε πέντε παιχνίδια (!), ενώ συνολικά στο αυστριακό πρωτάθλημα έχει φέτος 17 γκολ και πέντε ασίστ (σε 23 συμμετοχές), έχοντας εδραιώσει την Ραπίντ στην δεύτερη θέση των πλέι οφ, η κατάκτηση της οποίας δίνει εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Δεν προκαλεί καμία έκπληξη, λοιπόν, το ενδιαφέρον της Στουτγκάρδης, μεταξύ άλλων ομάδων, για την απόκτηση του άλλοτε επιθετικού ΑΕΚ, Αστέρα Τρίπολης και Πανιωνίου, ο οποίος ξεπέρασε πλέον τις φετινές επιδόσεις του Έρλινγκ Μπράουτ Χάαλαντ με την Ζάλτσμπουργκ (17 γκολ έναντι 16), αν και βεβαίως ο Νορβηγός επιθετικός – φαινόμενο τα πέτυχε σε 14 ματς.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.