Header Ads


ΑΕΚ: «Δεν συνέβη το περιστατικό ανάμεσα στον Μελισσανίδη και τον διαιτητή»

ΑΕΚ: «Δεν συνέβη το περιστατικό ανάμεσα στον Μελισσανίδη και τον διαιτητή»


Το νομικό επιτελείο της ΑΕΚ υποστήριξε κατά την εκδίκαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ ότι δεν συνέβη ποτέ το περιστατικό ανάμεσα στον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Πορτογάλο διαιτητή του ημιτελικού Κυπέλλου με τον Άρη.
Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ συνεδρίασε την Τετάρτη (10/6) για τα όσα συνέβησαν στον ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδας, στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να τιμωρείται με οκτώ μήνες απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για επεισόδιο με τον Πορτογάλο διαιτητή της αναμέτρησης και τον Δικέφαλο με δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων και πρόστιμο.
Το νομικό επιτελείο της Ένωσης υποστήριξε ότι το δεν συνέβη ποτέ το περιστατικό ανάμεσα στον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Πορτογάλο διαιτητή του ημιτελικού Κυπέλλου με τον Άρη. Η κιτρινόμαυρη υπερασπιστική γραμμή κινήθηκε στη λογική ότι δεν προκύπτει από το υλικό των καμερών κάτι τέτοιο, ενώ δεν υπάρχει αναφορά καταγεγραμμένη από τον τέταρτο διαιτητή και τις υπόλοιπες εκθέσεις.

Αυτά υποστήριξαν ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ τόσο ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Αλέκος Αλεξίου, όσο και η δικηγόρος του Δημήτρη Μελισσανίδη, Ελευθερία Ρίζου, αποδίδοντας προκατάληψη στη συμπεριφορά του Πορτογάλου διαιτητή της αναμέτρησης, Αρτούρ Σοάρες, ο οποίος είχε δώσει τη δική του περιγραφή σε ΜΜΕ της πατρίδας του.

Υπενθυμίζεται ότι τα όσα συνέβησαν στο ημίχρονο του ημιτελικού Κυπέλλου και τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει η έναρξη του δευτέρου μέρους, είχαν προκαλέσει την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου.

Στην έκθεση του παρατηρητή είχε αναφερθεί ότι φίλαθλος της Ένωσης έπιασε από τα γεννητικά όργανα τον Πορτογάλο βοηθό στο ημίχρονο, καθώς και ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης χαστούκισε τον Θόδωρο Καρυπίδη, πρόεδρο του Άρη.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.