Header Ads


Σαμπανάτζοβιτς: «Με στενοχωρεί που έφυγε ο Βράνιες»

Σαμπανάτζοβιτς: «Με στενοχωρεί που έφυγε ο Βράνιες»


Ο μέσος της ΑΕΚ μίλησε για την αποχώρηση του συμπατριώτη του!
Ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς δεν έκρυψε τη στενοχώρια του για την αποχώρηση του Όγκνιεν Βράνιες.
«Λυπάμαι που δεν πήγαν καλά τα πράγματα και με στενοχωρεί που έφυγε. Όμως είναι ένα θέμα που αφορά τον ίδιο και την ομάδα και δεν θέλω να σχολιάσω κάτι», τόνισε στη Nova ο Βόσνιος μέσος για τον συμπατριώτη και φίλο του.

Μιλώντας για το ματς με τον ΟΦΗ είπε: 

«Κάναμε καλό παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ήταν σημαντικό που προηγηθήκαμε και δεν δεχτήκαμε γκολ. Από την αρχή ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, ο ΟΦΗ είναι καλή ομάδα αλλά από τη στιγμή που πετύχαμε το πρώτο γκολ όλα ήταν πιο εύκολα. Είμαι χαρούμενος που είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ. Είναι σημαντικό που είμαστε στη δεύτερη θέση, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε έτσι για να παραμείνουμε εκεί».

Όσο για την αποψινή αναμέτρηση με τον Άρη; 

«Παίζουμε δύο συνεχή ματς με τον Άρη, αλλά το πρώτο είναι το πιο σημαντικό για μας. Θέλουμε να μείνουμε στην δεύτερη θέση. Ο Άρης μάς δυσκολεύει πάντα και θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Μετά το ματς του Σαββάτου θα ασχοληθούμε για τη ρεβάνς Κυπέλλου της Τετάρτης».

Τέλος, για την ανάδειξη του Μάρκο Λιβάγια ως πολυτιμότερου της κανονικής περιόδου στη Super League είπε:

«Συμφωνώ με την ψηφοφορία. Ο Μάρκο είναι από τους κορυφαίους παίκτες του πρωταθλήματος. Είναι μεγάλη υπόθεση για τον ίδιο και χαίρομαι γιατί τον θεωρώ φίλο μου και με έχει βοηθήσει πολύ από τη μέρα που ήρθα στην ΑΕΚ».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.