Header Ads


Ενσαλίβα: «Έτσι έγραψα το τραγούδι για την ΑΕΚ»

Ενσαλίβα: «Έτσι έγραψα το τραγούδι για την ΑΕΚ»


Το παρασκήνιο γύρω από την απόφασή του να γράψει το ιδιαίτερα δημοφιλές του τραγούδι για την ΑΕΚ αποκάλυψε ο Ενσαλίβα!
Το πρόσωπο των ημερών έξω από τις τέσσερις γραμμές ενός γηπέδου είναι χωρίς αμφιβολία ο Ταμαντανί Ενσαλίβα.
Ο πρώην άσος της ΑΕΚ έγραψε το τραγούδι «σκληρά», το οποίο έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές στο διαδίκτυο και όχι μόνο μεταξύ των «κιτρινόμαυρων» οπαδών – φιλάθλων.

Ο ίδιος αποκαλύπτει το παρασκήνιο της κυκλοφορίας του συγκεκριμένου τραγουδιού.


Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Ταμαντανί Ενσαλίβα στην «Ώρα των Σπορ»:

Για το τραγούδι του που έχει γίνει viral: «Το “Σκληρά” είναι ένα τραγούδι, το οποίο το σκεφτόμουν πολύ καιρό, ειδικά από τη στιγμή που ένας δημοσιογράφος μου είχε ζητήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να γράψω ένα τραγούδι για την ΑΕΚ. Η έμπνευση ήρθε σιγά-σιγά, βρήκα τις λέξεις και τη μελωδία για να φτιάξω κάτι… πιασάρικο και μετά το πόσταρα στα social media μου, για να δω αν αρέσει στον κόσμο η ιδέα. Αμέσως, είδα πως είχε καλή ανταπόκριση. Μου πήρε έναν μήνα να γράψω ένα σωστό τραγούδι για την ΑΕΚ που ξέρω, αλλά ήθελα να δουλέψω στη μουσική γιατί ήθελα να συνδυάσω το αφρικανικό στιλ με το χιπ χοπ. Από την άλλη, έψαχνα έναν ρυθμό που θα αρέσει στους Έλληνες και θα διασκεδάζουν που το ακούν. Δεν ήμουν σίγουρος ότι θα γίνει επιτυχία, όμως ήμουν σίγουρος ότι μου αρέσει και ήμουν χαρούμενος με το αποτέλεσμα, χωρίς να με νοιάζει που θα καταλήξει».

Για τη σχέση του με την ΑΕΚ: «Για να είμαι ειλικρινής, η σχέση μου με την ΑΕΚ είναι 100% δεμένη, κυρίως με τους φίλους της ομάδας. Από τη στιγμή που έφυγα από την ομάδα, δείχνοντας την μεγάλη εκτίμηση που είχα και λόγω αυτού, πάντα παρακολουθούσα τι έκανε η ΑΕΚ. Ήμουν πολύ χαρούμενος και λυπημένος την ίδια ώρα, όταν η ΑΕΚ πήρε το πρωτάθλημα, γιατί ήταν η μεγαλύτερη επιθυμία μου όταν ήμουν παίκτης της. Διάλεξα την ΑΕΚ, από τον Ολυμπιακό τότε ήθελα μία δοκιμασία, ενώ ήταν τιμή να πάρω το πρωτάθλημα, ενώ δεν το… περίμενα, αλλά να το κερδίσουμε κόντρα στο φαβορί. Στο τέλος, πιστεύω πως το καταφέραμε αυτό, όμως είμαι ακόμα λυπημένος που δεν το πήραμε και δεν σήκωσα την κούπα της ΑΕΚ. Όμως σαν φίλος της “Ένωσης”, είμαι πολύ χαρούμενος για τους φίλους της ομάδας, που εν τέλει πανηγύρισαν ένα πρωτάθλημα που το ήθελαν τόσο πολύ και το άξιζαν αυτό».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.