Header Ads


Χατσίκας: Με τη στήριξη του κόσμου μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα

Χατσίκας: Με τη στήριξη του κόσμου μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα



Ο νέος γενικός αρχηγός της Ερασιτεχνικής μίλησε για το μέλλον της Μάνας ΑΕΚ

Ο Ηλίας Χατσίκας είναι ο νέος γενικός αρχηγός της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Μιλώντας στην "Ώρα των Σπορ" δήλωσε έτοιμος για να δώσει το καλύτερο του εαυτό και να ανταποκριθεί στις προσδοκίες. Παράλληλα ευχαρίστησε την διοίκηση της ΑΕΚ για την στήριξη και εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του: «Με τιμάει η στήριξη της διοίκησης στο πρόσωπο μου. Είναι πολύ τιμητικό για μένα και θα προσπαθήσω να δώσω το καλύτερο μου εαυτό και να ανταποκριθώ στις μεγάλες απαιτήσεις που υπάρχουν σε ένα σωματείο όπως η ΑΕΚ που πρέπει να πρωταγωνιστεί παντού και σε όλα τα αθλήματα». Σε ερώτηση για το που θα πρέπει να επικεντρωθεί ο προγραμματισμός της Ερασιτεχνικής για να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της εποχής ο Χατσίκας σχολίασε: «Πιστεύω πως σε τέτοιες εποχές που οι δυσκολίες είναι μεγάλες για όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία, η οργάνωση, η δομή και η στρατηγική είναι το α και το ω. Πρέπει να δώσουμε μεγάλο βάρος σε αυτό για να μπορέσουμε να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε όλοι μας και να μη μας επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό η κατάσταση».

Παράλληλα έκανε κάλεσμα και στον κόσμο για να συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό όλων των τμημάτων της ΑΕΚ για να μπορέσουν στο τέλος να πανηγυρίσουν και πάλι όλοι μαζί νέες επιτυχίες: «Έχω αναφερθεί πολλές φορές στη δύναμη που μας δίνει ο κόσμος της ΑΕΚ. Θέλω να τους πω ότι τους χρειαζόμαστε φέτος πιο πολύ από ποτέ. Να στηρίξουν τα ερασιτεχνικά τμήματα με τον τρόπο που ο καθένας μπορεί. Τους χρειαζόμαστε και μαζί είμαι σίγουρος πως μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα και να βγούμε πιο δυνατοί από κάθε δοκιμασία».

Ο Ηλίας Χατσικας σαν τιμ μάνατζερ του χάντμπολ αναφέρθηκε και στη φετινή κατάκτηση του τίτλου αλλά και στην πορεία που κάνει το τμήμα τα τελευταία χρόνια: «Δεν υπάρχει αμφιβολία πως δίκαια στεφθήκαμε πρωταθλητές. Για μένα ήταν μια φυσική εξέλιξη όλης αυτής της δουλειάς που έχει ξεκινήσει. Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε ο κ. Παπασταμάτης ήμουν σίγουρος πως το τμήμα θα έφτανε στην κορυφή. Με την πολύ οργανωμένη δουλειά όλων αυτών των ανθρώπων καταφέραμε και φέραμε την ΑΕΚ στην κορυφή και πλέον στόχος είναι να την διατηρήσουμε εκεί για πολλά χρόνια».

*aek365.org
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.