Header Ads


Laprovincia: «Η Λας Πάλμας λέει όχι και… απειλεί την ΑΕΚ»

Laprovincia: «Η Λας Πάλμας λέει όχι και… απειλεί την ΑΕΚ»


Laprovincia: «Η Λας Πάλμας λέει όχι και… απειλεί την ΑΕΚ»
Η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει στην Αθήνα τον Σέρχιο Αραούχο και ο Ίλια Ίβιτς ετοιμάζεται για «μάχη» με την Λας Πάλμας.
Η επιδρομή του κορωνοϊού στις ζωές όλων μας, έχει επηρεάσει όπως είναι φυσιολογικό και όλες τις διαπραγματεύσεις αλλά και τις συμφωνίες που ίσχυαν προ κορωνοϊού.

Η ΑΕΚ «έντυσε» ξανά στα κιτρινόμαυρα τον Σέρχιο Αραούχο τον Ιανουάριο με 300.000 ευρώ για τον δανεισμό του, έχοντας και οψιόν αγοράς 2,7 εκατ. ευρώ.

Όπως είχαμε σημειώσει και τις προηγούμενες ημέρες, η ΑΕΚ σχεδιάζει να προσεγγίσει την Λας Πάλμας ώστε να καταλήξουν σε μία νέα συμφωνία αποπληρωμής του ποσού ή ακόμη και νέου δανεισμού του Σέρχιο Αραούχο με την ίδια ρήτρα αγοράς για το καλοκαίρι του 2021 αυτή τη φορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Πανελλήνιες 2020: Η επικρατέστερη ημερομηνία
 Άρση μέτρων: Πότε θα ανοίξουν τα σχολεία!
Καταργείται το μήνυμα στο 13033:  Πώς θα βγαίνουμε έξω, ποιοι οι  νέοι κανόνες!


Όμως, σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Laprovincia», η Λας Πάλμας παρουσιάζεται εντελώς αρνητική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, με την ομάδα από τα «Κανάρια Νησιά» να επιθυμεί την εισροή του ποσού των 2,7 εκατ. ευρώ στα ταμεία της αυτό το καλοκαίρι.

Εφόσον, η ΑΕΚ επιμείνει στη θέλησή της για νέο δανεισμό ή νέα συμφωνία και η Λας Πάλμας το απορρίψει, τότε η Ένωση θα καταβάλει στην Ισπανική ομάδα το πέναλτι των 200 χιλιάδων ευρώ με τον Σέρχιο Αραούχο να επιστρέφει ξανά στα «Κανάρια Νησιά».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.