Header Ads


Ο Τάνκοβιτς «ψάχνεται» για ΑΕΚ!

Ο Τάνκοβιτς «ψάχνεται» για ΑΕΚ!


Η περίπτωση του Μουαμέρ Τάνκοβιτς απασχολεί την ΑΕΚ εδώ και πολύ καιρό. 
Ο γεννημένος στη Σουηδία αριστερός εξτρέμ είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει πολύ στον Ίλια Ίβιτς και ο Τεχνικός Διευθυντής της «Ένωσης» δεν το έκρυψε ποτέ αυτό.
Ο 25χρονος ακραίος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τη Χάμαρμπι στη σεζόν που ολοκληρώθηκε στο πρωτάθλημα είχε σε 28 συμμετοχές 14 γκολ και 8 ασίστ, ενώ στο Κύπελλο που ξεκίνησε μέσα στο 2020 σε 4 παιχνίδια είχε σκοράρει 3 φορές.

Στη Σουηδία πάντως το έχουν δεδομένο ότι ο Τάνκοβιτς θα αναχωρήσει για άλλες πολιτείες. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα fotbolldirekt.se ο 25χρονος εξτρέμ ετοιμάζει ήδη βαλίτσες.

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά: 

«Σε οκτώ περίπου εβδομάδες το συμβόλαιο του Μουαμέρ Τάνκοβιτς εκπνέει. Πιστεύετε ότι υπάρχει περίπτωση να συνεχίσει στη Χάμαρμπι;».

Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση δίνεται από τον αρχισυντάκτη της ιστοσελίδας, Ματίας Λουρ, ο οποίος είναι ξεκάθαρος: «Όχι, αν και δεν πρέπει να είσαι απόλυτος σε αυτές τις περιπτώσεις. Η αίσθηση που υπήρχε πριν ξεκινήσει η κρίση του κορονοϊού, ήταν πως ο Τάνκοβιτς έχει κάτι ξεκάθαρο, ή κάτι προχωρημένο σε άλλη χώρα. Αν μπορούν τα πράγματα να ανατραπούν; Τι δεν έχουμε μάθει τους τελευταίους μήνες;».
enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.