Header Ads


Σκόκο: «Δεν αποκλείω να επιστρέψω - Όνειρο να βρεθώ στην Αγιά Σοφιά!»

Σκόκο: «Δεν αποκλείω να επιστρέψω - Όνειρο να βρεθώ στην Αγιά Σοφιά!»


Σκόκο: «Δεν αποκλείω να επιστρέψω - Όνειρο να βρεθώ στην Αγιά Σοφιά!»
Ο Νάτσο Σκόκο στέλνει τις ευχές του για τα 96α γενέθλια της ΑΕΚ, μιλάει για όσα έζησε με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα, ενώ είναι ενημερωμένος για όλα όσα αφορούν την Αγιά Σοφιά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε σε συνέντευξή του στο «gazzetta.gr»:

«Ήταν χωρίς καμία αμφιβολία τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου μακριά από τη χώρα μου την Αργεντινή. Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις και πάντα τις θυμάμαι μέχρι σήμερα. Την αγάπη του κόσμου της ΑΕΚ δεν θα την ξεχάσω ποτέ», τόνισε αρχικά.

Για τα δύο γκολ μέσα στο Καραϊσκάκη: «Και τα τρία χρόνια που βρισκόμουν στην ομάδα αποτελούν τις καλύτερες στιγμές μου σε αυτή. Θα ήταν άδικο αν διάλεγα ένα μόνο. Το καλύτερο πάντως παιχνίδι ήταν εκείνο που νικήσαμε με 2-1 στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη τη σεζόν 2009-2010».

Για την Αγιά Σοφιά: «Έχω δει εικόνες από την κατασκευή του νέου γηπέδου και πραγματικά είναι πολύ όμορφο και θα είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο να μπορέσει να επιστρέψει στο σπίτι του. Φέρνω στο μυαλό μου την εικόνα των πιο παθιασμένων και καλύτερων οπαδών στην Ελλάδα, αυτών της ΑΕΚ, να δημιουργούν μια γιορτή σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια. Θα ήταν ένα όνειρο να μπορέσω να βρεθώ εκεί στο μέλλον».

Για την πιθανότητα να επιστρέψει στην ΑΕΚ: «Πάντα το σκέφτομαι. Δεν αποκλείω την πιθανότητα μια μέρα να επιστρέψω».

Κλείνοντας, έστειλε το δικό του μήνυμα για τα γενέθλια του συλλόγου: «Θα ήθελα να στείλω τα χρόνια πολλά στον σύλλογο και στον κόσμο της ΑΕΚ. Μου δίνει χαρά η θέση που βρίσκεται σήμερα και τους εύχομαι τα καλύτερα και πολλές επιτυχίες. Σε όλους στέλνω τους πιο θερμούς μου χαιρετισμούς και ελπίζω να μπορέσω να τους ξανασυναντήσω στο μέλλον».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.