Header Ads


Οι εφημερίδες γράφουν για την ΑΕΚ (9/4/20)

Οι εφημερίδες γράφουν για την ΑΕΚ (9/4/20)


Αρκετά μεγάλη είναι η παρουσία της ΑΕΚ στα πρωτοσέλιδα των σημερινών αθλητικών εφημερίδων!
ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ: Η ταχύτητα στα άκρα άμυνας και επίθεσης, είναι ένα στοιχείο που θέλει να ενισχύσει ο Καρέρα και ο Ίλια Ίβιτς έχει κυρίως εκεί το μυαλό του - Να πετύχει η Ένωση εξτρέμ που θα κάνει την διαφορά είναι ο μεγάλος στόχος!

Ένω αποκαλύπτει την «ντρίμπλα» του Μάσιμο Καρέρα στον κορωνοιό - Η πρόσκληση που είχε για το Αταλάντα - Βαλένθια, το ματς που δείχνει ως υπαίτιο για την έξαρση στο Μπέργκαμο και σε όλη την Ιταλία - Ποιο είναι το δόγραμα του Ιταλού τεχνικού εν μέσω πανδημίας!

Τα γενέθλια του Μάρτον Εστερχάζι αλλά και τεράστια συμμετοχή στην αιμοδοσία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας περιέχονται στο πρωτοσέλιδο.

Δείτε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Ώρα των Σπορ» πατώντας εδώ

Sportime«Έκανε κλικ ο Ιωαννίδης» - Στη λίστα του Ίβιτς ο 20χρονος φορ του Λεβαδειακού, ο οποίος αρέσει και σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ. Ξεχωριστή αναφορά γίνεται και στην επίσκεψη του Ίλια Ίβιτς στην Αγιά Σοφιά.

Δείτε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Sportime» πατώντας εδώ

Sportday: Πλάνο επιστροφής - Ο Καρέρα είναι έτοιμος σε περίπτωση επανέναρξης του πρωταθλήματος, αναφέρει στο πρωτοσέλιδο της η εφημερίδα «Sportday». Ξεχωριστή αναφορά στη συγκινητική η συμμετοχή στην αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας με την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Live SportΠρωτοσέλιδο με τον Ίλια Ίβιτς στην Αγια Σοφιά δημοσιεύει η εφημερίδα «Live Sport» - Ο άνθρωπος που ως ποδοσφαιριστής πέτυχε το τελευταίο γκολ της ΑΕΚ στο «Νίκος Γκούμας» επισκέφτηκε ως τεχνικός διευθυντής πλέον τον καινούργιο «Ναό».

 Ο Ίλια Ίβιτς πάτησε για πρώτη φορά στην «Αγια Σοφιά» και δήλωσε εκσταστιασμένος μιλώντας στη «Live Sport» - «Αυτό το γήπεδο θα είναι...ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ίλια Ίβιτς.

Δείτε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Live Sport» πατώντας εδώ
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.