Header Ads


Το υλικό που θα «ντύσει» την Αγιά Σοφιά! (pics/vid)

Το υλικό που θα «ντύσει» την Αγιά Σοφιά! (pics/vid)


Ο ηγέτης της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης, κατέληξε σε έναν συνδυασμό κατασκευής σε σχέση με όσα δοκιμαστικά υλικά-σχέδια είχαμε δει μέχρι σήμερα!
Τα ψηλά και άτρωτα τείχη της Αγιά Σοφιάς έχουν σηκωθεί! Και πλέον, ήρθε η ώρα να «ντυθούν» με το εξωτερικό περίβλημα έτσι ώστε να αποκτήσουν (σχεδόν) την τελική τους μορφή.

Όλο το προηγούμενο διάστημα, παρακολουθούσαμε με αγωνία και προσμονή τα δοκιμαστικά τεστ που γινόντουσαν στη Νέα Φιλαδέλδεια. Πολλές φορές παρουσία και του ίδιου του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος ήθελε να τσεκάρει από κοντά κάθε υλικό, την ποιότητα του και το πως θα ταιριάξει το κάθε κομμάτι, στο συνολικό αποτέλεσμα.

Άλλωστε, μιλάμε για ένα γήπεδο… όχι σαν όλα τα άλλα. Μιλάμε για ένα γήπεδο, που θα παραπέμπει στις χαμένες πατρίδες. Μιλάμε για ένα γήπεδο που θα θυμίζει τα τείχη της Κωνσταντινούπολης. Την Αγιά Σοφιά.Γι’ αυτόν τον λόγο, κάθε κομμάτι του γηπέδου, περνά από… κόσκινο. Έτσι έγινε και με το υλικό, που θα «ντύσει» τα τείχη. Ποιο είναι αυτό;

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τελική επιλογή του Δημήτρη Μελισσανίδη έχει έναν συνδυασμό κατασκευής πάντα σε σχέση με όσα είχαμε δοκιμαστικά υλικά είχαμε δει μέχρι σήμερα.

Συγκεκριμένα, επιλέχθηκε, το υλικό που βλέπετε στην πιο κάτω εικόνα το οποίο όμως, θα έχει μια κλήση παρόμοια με το υλικό της δεύτερης και της τρίτης φωτογραφίας που ακολουθούν. Ουσιαστικά δηλαδή, τα «φύλλα» που θα τοποθετηθούν κάτω από κάθε πολεμίστρα, θα ξεκινούν με ένα μεγαλύτερο άνοιγμα από ψηλά και όσο κατεβαίνουν θα έχουν μια μικρή κλήση. Δείτε χαρακτηριστικά...

Αυτό είναι το σχέδιο που επιλέχθηκε στο υλικό…







aek365.org
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.